KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Ak Parti İlçe Yönetiminden Yeni Kavşak İncelemesi

AK Parti Akhisar İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayları, Gökçeahmet Mahallesi'nde yapılması planlanan kavşak düzenlemesi için yerinde incelemelerde bulundular. Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleriyle yapılan incelemenin ar

11 Ocak 2024 Saat: 18:26
Ak Parti İlçe Yönetiminden Yeni Kavşak İncelemesi
Ak Parti İlçe Yönetiminden Yeni Kavşak İncelemesi
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Ak Parti İlçe Yönetiminden Yeni Kavşak İncelemesi

Haber Merkezi

AK Parti Akhisar İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayları, Gökçeahmet Mahallesi'nde yapılması planlanan kavşak düzenlemesi için yerinde incelemelerde bulundular. Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleriyle yapılan incelemenin ardından çalışmaların yakında başlayacağı açıklandı.

AK Parti Akhisar İlçe Başkanlığı ve Belediye Başkan Aday Adayları, uzun süredir Gökçeahmet Mahallesi sakinlerinin beklediği kavşak düzenlemesi için önemli bir adım attı. Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleriyle yapılan toplantıda mahallede yapılması planlanan kavşak düzenlemesi hakkında incelemelerde bulunuldu.

İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer ve aday adayları Ömer İşçi ile Fatih Füzün, mahalleye girişte yaşanan ulaşım sorunlarını çözecek olan kavşak düzenlemesi hakkında yerinde değerlendirmeler yaptı. Sözcüer, "Gökçeahmet Mahallesi sakinlerimizin anayola güvenli ve rahat erişim sağlayabilmeleri için kavşak düzenlemesi taleplerini ilgili mercilere ilettik. Çabalarımız sonucunda, gerekli onaylar alındı ve çalışmaların başlaması için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından gerekli işlemler tamamlandı" açıklamasında bulundu.

Başkan Sözcüer ayrıca, projeyle ilgili olarak Grup Başkanvekili ve Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'na durumu aktardıklarını ve gerekli desteklerin sağlandığını belirtti. Mahalle sakinlerinin uzun süredir beklediği bu gelişmenin, onların günlük yaşamını kolaylaştıracak bir dönüşüm oluşturacağına vurgu yaptı.

Karayolları ekipleriyle yapılan incelemelerde, kavşak düzenlemesi için teknik detaylar ve uygulanacak planlamalar ele alındı. Projenin, mahalle sakinlerine maksimum fayda sağlaması hedefleniyor. Başkan Sözcüer, "Bu kavşak düzenlemesi, mahallelimizin günlük yaşamında büyük bir kolaylık sağlayacak. Çalışmalarımızın mahallemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.










 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız