KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

AK Parti Kadın Kolları Üniversiteye Destek İçin Kolları Sıvadı

AK Parti Kadın Kolları Üniversiteye Destek İçin Kolları Sıvadı

4 Mayıs 2013 Saat: 00:31
AK Parti Kadın Kolları Üniversiteye Destek İçin Kolları Sıvadı
AK Parti Kadın Kolları Üniversiteye Destek İçin Kolları Sıvadı
DAYIOĞLU KASABI

30 yıldır Akhisar’ın kanayan yarası haline gelen Sigara Fabrikası, Akhisar Belediyesi’nin girişimleri ile 220 dönümlük alanı Üniversiteye ayrılmasının ardından destekler boy göstermeye başladı. Hürrems güzellik merkezinin katkılarıyla, AK Parti Kadın Kollarının organize ettiği "Akhisar Üniversitesine seninde bir tuğlan olsun" sloganı ile yola çıktığı projesinin ilk ayağını gerçekleştirdi. Garden Park’da düzenlenen programda, projeye destek verenler buluştu.

Hürrems Güzellik Merkezinin sponsorluğunda kolları sıvadıklarını dile getiren AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur yaptığı açıklamada “Bugün burada yaptığımız program için 15 TL verip Akhisar’da yapılması planlanan Üniversitemiz için bir tuğla da sizden oldu. Bu katkılarınızdan dolayı, herkese, emeği geçen tüm esnaf kardeşlerimize, sivil toplum örgütlerimize ayrı ayrı binlerde defa teşekkür ediyorum. AK Parti Kadın Kollarında ekibimiz olarak 2009 yılında göreve başladık ve bu zaman içerisinde bir çok etkinlik ve faaliyetler düzenledik. Bugüne kadar bir çok yardım yaptık ve hepsi de yerine ulaştı hiçkimsenin gözü arkada kalmasın. Büyüyen ve gelişen Akhisar’ımıza Üniversite yapmak için herkes kolları sıvadı ve bizler de üzerimize düşen görevi yaptık ve bu kapsam da “Akhisar Üniversitesine seninde bir tuğlan olsun" sloganı ile yola çıktık ve bu konuda bizlere Hürrem’s Güzellik Salonu Şükran Füzün’ün katkı sağladı” dedi.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı “burada sizleri kalabalık ve beraber görmekten büyük mutluluk duydum. Akhisar son zamanlarda marka kent olma yolunda ciddi bir ivme kazandı. Sigara fabrikası yıllardır Akhisar’ın kanayan yarası haline gelmişti. Buranın 220 dönümlük kısmı biliyorsunuz üniversiteye ayrıldı. Sizler de buradaki oluşacak yeni yapı için ciddi bir katkı sağlıyorsunuz. Hanımların eli değdiğinde bir iş bereketlenir, inşallah sizlerin eli bu işe değdi artık bizim gözümüz arkada kalmaz inşallah burası bereketlenecektir. Akhisar bütün bu saydıklarımızın yanında çok ciddi bir tarihi derinliğe sahiptir, benim Akhisar için önemsediğim en çok değerli bulduğum insan yapısıdır. Çok nitelikli bir insan yapısına sahibiz. Akhisar’ımızın insanları gerçekten bu şehrin geçmişine ve tarihine yakışır bir şekilde hareket edebilmektedirler” dedi.

AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit; “AK Parti Akhisar ilçe teşkilatı olarak tüm etkinliklerde kadın kollarımıza ve gençlik kollarımıza her zaman destek olduk ve bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Manisa ilinin ilçeleri arasında en uyumlu teşkilatlardan bir tanesiyiz. Gençlik ve Kadın Kollarımız Ana kadememiz temsilcilerimiz ile birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz. İnşallah böyle etkinliklerin devamını diliyorum” dedi.

"Akhisar Üniversitesine seninde bir tuğlan olsun" projesine destek veren Hürrem’s Güzellik Salonu işletmesi sahibi Şükran Füzün yaptığı açıklamada “çok güzel bir memlekette oturuyoruz, konum olarak herşey çok güzel. Bazı olaylarda hanımlar olarak tıkanıp kalıyoruz, bunun nedeni ise biz hanımlar üretim de yalnız kalıyoruz. Bundan dolayı bugün buraya gelen bütün hanımefendiler kendileri üretsinler, üretime katkı da bulunsunlar. Bugün bundan sonra birlikte yapacağımız çalışmaların ilkini gerçekleştiriyoruz” dedi.

Seminere İzmir’den  konuşmacı olarak katılan Nur Sevim Sözcüer Çeler’in ve 'bireysel değişim sanatı' konulu seminerinden sonra,  Akhisar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç Dr. Harun Çoban’da katkılarından dolayı programa katılan bayanlara teşekkür etti.




 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız