KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Ak Parti Manisa Adayları Ankara’da Buluştu

Biz defolu siyasilerle, taşıma siyasetçilerle değil kendi adaylarımızla, Ak Partiyle bütünleşmiş arkadaşlarımızla Manisalı hemşerilerimizin önündeyiz

19 Nisan 2011 Saat: 13:14
Ak Parti Manisa Adayları Ankara’da Buluştu
Ak Parti Manisa Adayları Ankara’da Buluştu
DAYIOĞLU KASABI

Biz defolu siyasilerle, taşıma siyasetçilerle değil kendi adaylarımızla, Ak Partiyle bütünleşmiş arkadaşlarımızla Manisalı hemşerilerimizin önündeyiz. Çalışmak bizden, takdir milletimizden, Tevfik Allah’tandır.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa teşkilatı ve milletvekili adaylarının bir araya geldiği “ortak akıl” masa toplantısında yaptığı konuşmada 12 Haziran 2011 seçimlerinin sadece Türkiye için değil bölgemiz ve dünyamız içinde büyük önem taşıdığını ifade ederek “Manisa Türkiye’nin gelişen ve büyüyen bir kentidir. AK Parti olarak Manisa’da hedefimizde büyüktür. Biz de diyoruz ki, MANİSA HAZIR, HEDEF 2023” dedi.

Hüseyin Tanrıverdi’nin başkanlık ettiği, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, Milletvekili adayları, ilçe başkanları ve bazı belediye başkanlarının katıldığı toplantı AK Parti Genel Merkez binasında yapıldı.

Toplantıya katılan ilçe başkanları, belediye başkanları, milletvekili adayları tek tek söz alarak Manisa’daki siyasi yapıyı değerlendirerek, 12 Haziran seçimlerindeki AK Parti’nin hedefini ortaya koydular.

Toplantıda tüm katılımcılar AK Parti’nin en az 8 milletvekili çıkarması için çalışma karar aldıklarını belirterek, “İnşallah Manisa’da sandıklar patlayacak, Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti yine birinci sırada çıkacaktır” şeklinde konuştular.

Toplantıya başkanlık eden Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi toplantının başında birlik ve beraberlik mesajları vererek, “Teşkilat bütünlüğü ve disiplini içerisinde bir seçim süreci başarıyı getirecektir. Hepimizin tek bir hedefi vardır o da Manisa’yı ve ülkemizi daha yukarılara taşımaktır. Biz kimsenin siyasi eksikliği, noksanlığı ve kirliliği üzerine siyaset yapmayacağız. 8,5 yılda ortaya koyduğumuz projeler, hizmetler ve eserler ortadadır. Bunların üzerine yenilerini inşa edeceğiz. Biz programımızla, seçim beyannamemizle milletimizin önüne çıkıyoruz. Biz defolu siyasilerle, taşıma siyasetçilerle değil kendi adaylarımızla, AK Partiyle bütünleşmiş arkadaşlarımızla Manisalı hemşerilerimizin önündeyiz. Çalışmak bizden, takdir milletimizden, Tevfik Allah’dandır” dedi.

 





 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız