KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
ÖZKAYMAK PAZAR
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Boş Reklam Alanı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
AKM
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar aktel
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
KOLAY GIDA

Güncel

AK Parti Manisa İl Başkanı Baybatur’dan Hızlı’ya Tebrik Ziyareti

AK Parti Manisa İl Başkanı Baybatur’dan Hızlı’ya Tebrik Ziyareti

21 Nisan 2014 Saat: 16:56
AK Parti Manisa İl Başkanı Baybatur’dan Hızlı’ya Tebrik Ziyareti
AK Parti Manisa İl Başkanı Baybatur’dan Hızlı’ya Tebrik Ziyareti
DAYIOĞLU KASABI

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur ve yönetim kurulu üyeleri, üçüncü dönem belediye başkanlığı görevini yürütecek olan Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret ederek tebrik etti. Akhisar’da Salih Hızlı’nın kırılması zor bir rekora imza attığını dile getiren İl Başkanı Baybatur; Akhisar’ın yeni dönemde Salih Hızlı ve ekibinden güzel bir şekilde istifade edeceğini iddia etti.

İl Başkanı Baybatur yaptığı konuşmada “öncelikle hayırlı uğurlu olsun, Salih Hızlı başkanımız 2004 yılından beri Akhisar’da hakikaten başarılı bir şekilde görevine devam ediyor. Çıraklık dönemini bitirdi, kalfalık dönemini de bitirdi ve artık ustalık döneminde. Bugüne kadar da Akhisarlı hemşerilerimizin teveccühüne mazhar oldu ve 30 Mart’ta da semeresini aldı. Tabiki burada başta Salih Hızlı başkanımız, meclis üyelerimizi tebrik ediyoruz. İlçe Başkanımızı, kadın kollarımızı, gençlik kollarımızı bütün arkadaşlarımızı burada bir bütün halinde birlik ve beraberlik içerisinde çalıştılar ve Akhisar gibi seçimlerin zor geçtiği kazanılmasının kolay olmadığı bir yerde üçüncü defa üst süte Belediye Başkanlığını kazandı. Bu herhalde artık kırılması çok güç rekora imza attı Salih başkanımız. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim. İnşallah Akhisar yeni dönemde sayın başkan ve ekibinden çok güzel şekilde istifade edeceğini düşünüyorum” dedi.

Başkan Salih Hızlı ise yaptığı konuşmada; “Bende il başkanımız nezdinden il teşkilatımızın vize olan ziyaretlerinden çok büyük mutluluk duyduk. Bizler teşkilatımızın gücünü arkamızda hissettik ve bu bizim çok çok önemli ve değerlidir. Bu gücü hissetmek bizi mutlu ediyor ve yaptığımız işlerde önemli bir katkı sağlıyor. İnşallah bundan sonra Akhisar’ımıza ve Manisa’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Büyükşehir kapsamında bir Büyükşehir Meclis Grubumuzda oluştu, inşallah orada da Akhisar’ımıza en iyi hizmetlerin gelmesi için gayret edeceğiz. Grup başkanlığını Akhisar’da İlçe Başkanımız, Manisa’da ise İl Başkanımız yapıyor.

Ziyaretin ardından AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı günün anısına “Şeyh Edebali’nin Osman Bey’e Öğüdü” isimli yazı şiltini takdim etti.