KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Ak-Sek Sevgi Çocukları babalar gününde kahvaltıda bir araya geldiler!

Ak-Sek Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi Derneği, Haziran ayının ikinci haftasında kutlanan babalar Günü kutladılar.

19 Haziran 2011 Saat: 19:29
Ak-Sek Sevgi Çocukları babalar gününde kahvaltıda bir araya geldiler!
Ak-Sek Sevgi Çocukları babalar gününde kahvaltıda bir araya geldiler!
DAYIOĞLU KASABI

Ak-Sek Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi Derneği, Haziran ayının ikinci haftasında kutlanan babalar Günü dolayısıyla, Can Köfte Tesislerinde düzenlenen sabah kahvaltısına Başkan Halil Hatip ve yönetim kurulu üyeleri Suudi Arslan, Kadir Boz, Berna Şenbay, Sabri Kalender, Özden Özer, Kurum Müdürü Nuray Bayraktar, kurum öğretmenleri, tüm öğrenciler ve aileleri katıldı. Ak-Sek Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi Derneği yönetim kurulu üyesi Kadir Boz, Babalar günü dolayısıyla Dernek Başkanı Halil Hatip ve Kurum Müdiresi Nuray Bayraktara birer buket çiçek vererek babalar gününü kutladı. Kurum Müdiresi Nuray Bayraktar, Türkiye Sakatlar Federasyonun aylık dergisi olan On’da Bir dergisini, öğrenci ve velilerine dağıttı. 

 Ak-Sek Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi Derneğinin Can Köfte Tesislerinde düzenlediği sabah kahvaltısında konuşan Dernek Başkanı Halil Hatip;” Kurumumuzun düzenlediğimiz sabah kahvaltına tüm öğrenci ve aileleri katılarak kurum dayanışma örneğini gösterdiniz.Tüm babalarımızın Babalar Gününüzü kutluyorum. Bizleri böyle güzel günde ve kahvaltıda buluşturan okul müdiremiz sayın Nuray Bayraktar ve öğretmen arkadaşlarımızı kutluyorum. 15 yıl önce başladığımız Ak-Sek Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi Derneğimizi, 15 yıl sonra yine böyle bir kahvaltıda çok büyük bir aile ve Akhisar’ımızın engellilerine hizmet veren kent olması diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.



























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız