KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akbank’tan ATSO Üyelerine Destek

Akbank’tan ATSO Üyelerine Destek

23 Temmuz 2012 Saat: 17:37
Akbank’tan ATSO Üyelerine Destek
Akbank’tan ATSO Üyelerine Destek
DAYIOĞLU KASABI


Akbank’tan ATSO Üyelerine Destek
AKHİSAR: MHA (EMRAH DÜZTAŞ)

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) üyelerine Akbank’tan “Esnaf Destek Paketi” adı altında yapılan protokol imzalandı. ATSO toplantı salonunda yapılan toplantıda “Esnaf Destek Paketi” ve “Aidat Tahsilât Sistemi” protokolü, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ile Akbank Ege Bölge Müdürü Veli Akgül tarafından karşılıklı imzaları atıldı.

İmza töreninde konuşan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu,” Bizim üyelerimizin birçoğu da Akbank’la çalışıyor. Diğer bankalarda da çalışıyorlar. Ak-bank müdürü Murat Şenlik ile görüşerek bir protokol yapalım dediler. Bugün bölge müdürümüz Veli Akgül ile birlikte geldiler. Bölge Müdürümüz Veli Akgül ve şube müdürümüz Murat Şenlik bizlerle Akhisar’daki üyelerimizin kullanabileceği uygun güzel bir kredi hazırlamışlar. Bölge müdürümüz, şube müdürümüz ve beraberinde gelen arkadaşlara şahsım ve odam adına teşekkür ediyorum. Bu yapacağımız protokolün Akhisar’a hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

İmza töreninde konuşan Akbank Ege Bölge Müdürü Veli Akgül;”  Değerli Akhisar Ticaret Odası ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bize bu fırsatı verdikleri için. Yeni yapacağımız protokolle Akhisar esnafına, ticaret erbabına Sanayi Odasının değerli firmalarına yeni imkânlar sunmaya başlıyoruz. Böylece Akhisar’a Akbank olarak Akhisar’a daha iyi şeyler yapacağız. 50 bin TL krediyi 24 saat içersinde veriyoruz. Akbank bunu başarmıştır. Protokolün ATSO üyelerine hayırlısı olmasını diyorum” dedi.

Akbank Ege Bölge Müdürü Veli Akgül;” Ticaret Odalarına yönelik yapılan işbirliği protokollerinde yer alan “Esnaf Destek Paketi” kapsamındaki Esnaf Destek Kredisi ile küçük işletmelerin 100.000 liraya kadar olan finansman ihtiyaçları nakit akışlarına uygun esnek ödeme planı ile karşılanıyor. 24 aya varan vade ile sunulan finansman seçeneğinden ise çok özel faiz oranlarıyla yararlanabiliyorlar. Pakette, mal alımı ve diğer ödemeleri için çek karnesi; kredi kartı ile yapacakları tahsilâtlar için POS hizmetleri; ödemelerin gününde ve otomatik gerçekleştirilmesi için otomatik ödeme talimatı; vergi, SGK benzeri yasal ödemeler gibi birçok ürün ve hizmet de yer alıyor.
Akbank’tan Ticaret Odası üyelerine avantaj yağmuru;
Veli Akgül;” “Esnaf Destek Kredisi”nden yararlanarak Ticari Artı Para Kredisi ile Kredi Kartı kullananlar 3 ay boyunca Akbank şubelerinden 10 adet havale, 10 adet EFT işlemlerini ve 10 adet çek tahsilâtlarını, ADK’dan ise sınırsız havale ve EFT işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebiliyorlar. İlave olarak Akbank POS hizmetlerini de kullanmaya başlayan müşteriler herhangi bir masraf ödemeden sadece esnafa özel belirlenen yüzde 1 komisyondan yararlanabiliyor. “Esnaf Destek Paketi”nde, Aksigorta işbirliği ile üye işyerlerinde bulunan POS cihazlarıyla birlikte, üye işyerinin bazı spesifik risklerini teminat altına alan “POS Plus Sigortası”; yangın, sel-su baskını, hırsızlık gibi işyerlerinde bulunan temel riskleri belirli bir limit dahilinde ve uygun koşullarda teminat altına alan “işyeri Sigortası” sunuluyor. Ayrıca Ticaret Odası üyeleri, aidat ödemelerini de Akbank şubelerinden ya da hesaplarından verecekleri otomatik ödeme talimatı ile gerçekleştirebilecekler” dedi.


 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız