KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Akhisar Adana Spor Maçın Ardından

Akhisar Adana Spor Maçın Ardından

25 Şubat 2012 Saat: 18:02
Akhisar Adana Spor Maçın Ardından
Akhisar Adana Spor Maçın Ardından
DAYIOĞLU KASABI

 

Bank Asya 1. Lig’i takımlarından Akhisar Belediyespor ile Adanaspor maçı sonrası, Teknik direktörüler Hamza Hamzaoğlu ve Levent Eriş ile futbolcular, açıklamalarda bulundular.

 

Adanasporlu oyuncu Fevzi yaptığı açıklamada “bizim için önemli bir maçtı, üst sıraları yakalamaya çalışıyorduk ve bunun da bilincindeydik. Maça biraz kötü başladık ve bunun neticesinde de bir penaltı sonucu kırmızı kart görerek 10 kişi kaldık. Golün ardından moralimiz oldukça bozuldu, ama ikinci yarı takım arkadaşlarım ilk yarıdaki moral bozukluğundan çıktı ve iyi bir başlangıç yaptık. Giden gelen bir maçtı her iki takım içinde yenebilirdikde. İkinci yarı çok güzel bir maç çıkarttık ve iyi direndik. Maçı kazanabilirdik ama olmadı. İnşallah önümüzdeki hafta maç alıp iyi bir çıkış yapmak istiyoruz” dedi.

 

Akhisar Belediyespor forvet oyuncusu Şehmus Özer’in kardeşi, Adanaspor kalecisi Zülküf Özer yaptığı açıklamada “ağabeyim Şehmus ile bgir kaç kez daha karşı karşıya geldik ancak ben o karşılaşmalarda oynamamıştım. Bugün karşı karşıya oynamak nasip oldu ve benim için iyi bir anı oldu. Buraya 3 puan almak için geldik. Ama 30. dakikalarda istemediğimiz bir kırmızı kart sonunda 10 kişi kaldık. Penaltıyı da gole çevirmeleri ardından 10 kişi devam ettirmek çok kolay değildi. Sonuçta golü yedikten sonra çok iyi direndik ve çok iyi bir mücadele ettik. Sonunda bir puanı aldığımız için mutluyuz” dedi.

 

Adanaspor Teknik direktörü Levent Eriş;” zor bir maç oynadık. Akhisar’ın konum itibarıyla beklentisinin ilk iki’de olabilmenin verdiği büyük bir mücadele vardı. Bizim de ilk 6 adına, sürdürmemiz gereken bir mücadelemiz var ve bu mücadeleden de son düdüğe kadar asla vazgeçmeyeceğimize her fırsatta dile getiriyoruz. Çok iyi maçlar oynamamıza rağmen kazanamadığımız bir sürü maç var. Bu gün de ona, onbir kaldığımızda 60 dakikalık bir bölüm var. Girdiğimiz pozisyonlar var, tabi Akhisar’ında pozisyonları ve direkten dönen topları vardı. Onbire, onbir pozisyon yakalamak çok, ama ona, onbir pozisyon yakalamak zor olduğunu düşünüyorum. Oyuncularıma her zaman söylüyorum, pozisyon üretme adına onlarla gurur duyuyorum. Pozisyonları değerlendirmekte de maalesef sıkıntı yaşıyoruz. Son dakikalarda ona, on kaldığımızda Mbilla karşı karşıya kaldığında gol yapsaydı buradan 3 puanla dönebilirdik. Dediğim gibi Akhisar’da kazanabilirdi, bizde kazanabilirdik. Ortaya konulan mücadele her iki takım için de iyi mücadeleydi. Her iki takımı da tebrik ediyorum. Özellikle 60 dakika eksik mücadele eden futbolcularımı cani gönülden kutluyorum” dedi.

 

Akhisar Belediyesporlu oyuncu Serkan Yalçın yaptığı açıklamada “ilk 30 dakika çok bir mücadele ortaya koyduk. Golden sonra takımda bir gevşeme oldu. İlk yarı da maçı böyle kapattık. İkinci yarıya daha iyi başlamak istiyorduk ama maalesef oyuna yansıtamadık. Sonra 10 kişi kaldık, pozisyon da oldu ama olmadı. Artık şapkamızı önümüze koymamız gerekiyor, önümüzdeki ilk iki takım ile puan farkımızı aşmamamız gerekiyor. İnşallah önümüzdeki maçlarda daha iyi sonuçlar alacağız. Penaltı pozisyonunda düşen arkadaşımızın deyişine göre penaltı değil dedi, dışarıda olduğunu söyledi. Bende pozisyona yakındım dışarıda olarak gördüm” dedi.

 

Akhisar Belediyesporlu oyuncu Sertan Vardar yaptığı açıklamada “ilk 25 dakika iç sahada oynamamız gereken bir oyundu. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra bizim gibi ayağa iyi oynayan hücumu etkili bir takımın yapmayacağı şeyleri yaptık. İkinci yarı topun biz de daha fazla kalması gerektiğini düşündük ama yine olmadı. Bence 1-1 oyunun hakkıydı. Adana özellikle ikinci yarı çok istekliydi. Sadece üzüntümüz buraya gelen seyircimize galibiyet hediye edememek olmuştur. İç sahada üzerimizde baskı da yok. Biz çok çok kaliteli bir takım değiliz, iyi bir ekip iyi bir kulübe sahibiz. Biraz daha istememiz gerektiğine inanıyorum. Kaybettiğimiz çok büyük iki puanı arkamızda bıraktık. Buradan alacağımız 3 puan ile çok daha iyi yerlere gelebilirdik. Bizim iç sahada muhakkak maç kazanmamız gerekiyor” dedi.

 

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu;” Bugün iyi şeyler söylemek isterdim ama rakibimiz 60 dakika 10 kişi oynamasına rağmen, maalesef istediğimiz üstünlüğü yakalayamadık. Pozisyon üretemedik, hareketli oynayamadık. Bir ara düşündüm keşke rakip 10 kişi kalmasaydı dedim. Onbire onbir oyun oynanırken oyun daha dengeliydi ve oyuncularımız daha iyi motive olmuştu. Rakip 10 kişi kalında sahada biraz gevşeme oldu. Rakipte 10 kişi kalmanın dezavantajıyla daha ciddi oynadı, daha diri sahada durdu ve daha özverili oynadı. Dolayısıyla biz bir kişi eksik gibi oynadık. Buna rağmen baskılı oynayan ve ikinci yarıda gol arayan bizdik. Rakibin de etkili kontra atakları oldu. Son dakikalara eğer bu şekilde girilirse zaten oyununda bu şekilde döneceği belliydi. Ama golü bulamadık. Bunun yanında gol de yiyebilirdik. Maç çok enteresan geçti, hem kırmızı kartlar, hem de penaltılar maçı etkiledi. Takımım adına çok fazla söyleyeceğimiz bir şey yok” dedi.

 

Hamzaoğlu;”Bende penaltıyı oyunun dışında gördüm gibi ama daha sonra oyuncu değişikliğini farklı yapacaktık. Penaltı olunca bende şaşırdım, bende dışarıda olduğunu gördüm, ama bizde pozisyona uzaktık, televizyondan bakacağız” dedi.

 

Hakemin geç karar vermesini değerlendiren Hamzaoğlu;” pozisyonu avantaja bırakacaktı, çünkü rakibe geldi top, belki vuracaktı gol atsaydı golü verecekti. Gerçi penaltının avantajı olmaz ama adam direk vursa golü atsa belki golü verecekti, gol çünkü öncelikliydi. Oğuz 4 sarı kartlı olduğundan önümüzdeki hafta Oğuz yok, ama diğer kalecilerimiz de iyi durumda bir problem yok” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız