KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar Aile ve Sosyal İşler Müdürlüğünden Belediye Başkanı Hızlı’ya Teşekkür

Akhisar Aile ve Sosyal İşler Müdürlüğünden Belediye Başkanı Hızlı’ya Teşekkür

16 Ocak 2013 Saat: 19:37
Akhisar Aile ve Sosyal İşler Müdürlüğünden Belediye Başkanı Hızlı’ya Teşekkür
Akhisar Aile ve Sosyal İşler Müdürlüğünden Belediye Başkanı Hızlı’ya Teşekkür
DAYIOĞLU KASABI

Aile ve Sosyal İşler Politika Bakanlığı Akhisar İlçe Müdürü Suudi Arslan ve Personeli ile ilçe koordinatörü Fikret Türk, desteklerinden dolayı Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti.

Akhisar Belediyesinin, Aile ve Sosyal İşler Polritika Bakanlığı Akhisar Müdürlüğüne büyük katkılarda bulunduğuna dikkat çeken İlçe Müdürü Suudi Arslan “Verem ve Savaş Dispanserinin boşalttığı eski yerin Aile ve Sosyal İşler Politika Bakanlığı Akhisar İlçe Müdürlüğüme devri için öncelikle Belediye Meclis Kararı alarak ve ardından buraya yapılacak tesisin projesini üstlenmesi açısından belediyemiz bizlere büyük destek sağlamıştır. Ayrıca bunların yanında 2 evi bizlere karşılıksız olarak hibe etmesi sonucu bu evlerde kimsesiz çocuklarımıza hizmet veriliyor. Eski PTT kreş binasının yine Belediye Başkanlığımız tarafından bizim teşkilatımıza tahsis edilmesi bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Bunların sayesinde Akhisar’daki tüm hizmetlerin yerine getirilmesi belediyenin katkılarının hat safhada olduğu teşkilatımız kamuoyuna duyurmak istedik ve bu vesileyle belediye başkanımıza bir teşekkür ziyareti yapmak istedik. Bunların yanında belediyemiz huzurevi ek binasının yapımında çok büyük katkıları olmuştur, yine Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin yapımında belediyemizin katkıları gözardı edilemeyecek kadar fazladır. Bunun neticesinde belediyemizin ilçemizdeki Aile ve Sosyal İşler Bakanlığı ile birlikte çok güzel projeler ortaya çıkarmıştır” dedi.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı “Bu yaptığımız ve destek verdiğimiz işler hepimizin ortak sorumluluğu içerisinde yer aldığına inanıyorum. Akhisar’daki yürütülen Sosyal Hizmetler kurum olarak, bünyenizde bulundurduğumuz tüm birimler itibari ile bizim açıkçası göğsümüzü kabartmaktadır. Biz hangi konuya şahit olursak olalım, burada üst düzey bir çalışma görüyoruz. Kendi içerisinde örnek bir çalışmadır. Öyle zannediyorum ki isim vermeden çok büyük il ve ilçeden daha üst düzey çalışmalar yapıyoruz. Titizlikle her anlamda çok ileri düzeyde işler yapılıyor. Biz katkımızın fazlasıyla işe yaradığını görüyoruz, yani bunun boşa gitmediğini görüyoruz ve bu bizi çok mutlu ediyor. Bu aynı zamanda Akhisar’ımızın bereketidir ve bunu sık sık ortak bir kanaat olarak söylüyorum. Rehabilitasyon merkezinden tutun da Huzurevimiz, aş evimiz, yani Akhisar gerçekten bu anlamda bir şeyler kazanıyor, bir noktaya gelebiliyorsa bu bereketin sayesindedir” dedi.

Ziyaretin ardından Aile ve Sosyal İşler İlçe Müdürlüğü, yeni yapılacak olan Aile Danışma Merkezi ve Sosyal Hizmetler Binasının yapımında proje desteği sağlayan Akhisar Belediyesi Mimarı Nergiz Hızlı’yı ziyaret ederek teşekkür ettiler.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız