KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar Ak Parti Kadın Kollarından Somali’ye Destek

Akhisar Ak Parti Kadın Kollarından Somali’ye Destek

24 Ağustos 2011 Saat: 10:32
Akhisar Ak Parti Kadın Kollarından Somali’ye Destek
Akhisar Ak Parti Kadın Kollarından Somali’ye Destek
DAYIOĞLU KASABI

Ak Parti Akhisar Kadın Kolları kendi aralarında topladıkları fitreleri Somali’deki yardıma muhtaç insanlara göndermek için Diyanet İşleri aracılığıyla Akhisar İlçe Müftülüğüne teslim etti.

 

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur, yönetim kurulu üyeleri Arzu Kokaz, Sevda İren ve Zekiye Özkan, Akhisar İlçe Müftülüğünde düzenlenen tören ile kendi aralarında topladıkları 2 Bin 200 TL’yi Müftü Mikail Polat’a teslim etti.

 

Akhisar’daki ihtiyaç sahiplerine her yıl geleneksel olarak yaptıkları yardımları yerine getirdiklerini ve ayrıca Somali’deki ihtiyaç sahiplerine de destek olmak istediklerini belirten Ak Parti Akhisar Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur “Ak Parti Akhisar Kadın Kolları olarak her yıl fitrelerimizi ihtiyaç sahiplerine dağıtıyorduk, bu sene ise arkadaşlarımız ile birleşerek gönlümüzden kopanları diyanet işleri aracılığı ile Somali’deki yardıma muhtaç kişilere göndermeye karar verdik. Oradaki insanlara bu topladığımız paralar ile bir bardak su dahi verebilirsek çok mutlu olacağız. Bizler de küçük bir katkı sağlamak amacıyla böyle bir girişimde bulunduk. İnşallah Cenabı Allah kabul eder, dünyada hiç kimse aç ve susuz kalmasın diyoruz. Bizler kendi aramızda toplandığımız 2 Bin 200 TL’yi diyanet işleri aracılığı ile vermek için Akhisar İlçe Müftülüğümüze teslim ediyoruz” dedi.

 

Akhisar’da camilerde yaklaşık 70 Bin TL topladıklarını belirten Akhisar İlçe Müftüsü Mikail Polat “öncelikle duyarlı davranışlarından dolayı tüm vatandaşlarımıza bugün bizlere bu yardımları ulaştıran Ak Parti Akhisar İlçe Kadın Kollarına teşekkür ederiz. Bizler bütün sivil toplum örgütleri ve hayırsever vatandaşlarımızın hayırları noktasında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ülkemizin güzide teşkilatlarından Diyanet İşleri Başkanlığı bu sene komşuluk ve Afrika’da aç olan başta Somali olmak üzere perişan durumda olan insanların yardımına imdat olarak yetişmek üzere kampanya başlattı. Bugüne kadar camilerimizden toplanan yardım 70 Bin TL’ye yaklaştı. Diğer sivil toplum örgütlerinden de yardımlar geliyor, bizler de bunları makbuz karşılığında ilgili hesap numaralarına yatırıyoruz. Bizler Müslüman olarak kardeş insanlarız, dolayısıyla kardeş olduğumuz için dünyanın neresinde olursak olalım, bir mümin kardeşimizi düşünelim ve düşünmemiz lazımdır” dedi.

 





 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız