KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Kültür/Sanat

Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Şampiyon

Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Şampiyon

5 Haziran 2012 Saat: 19:14
Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Şampiyon
Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Şampiyon
DAYIOĞLU KASABI

Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 5. Kuruluşlar Arası Futbol Turnuvası’nda Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, penaltılara giden maçta Kula 80. Yıl Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nü 10-8 yenerek şampiyon oldu.

Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlardaki çalışanların spor yoluyla tanışma, kaynaşma, işteki moral ve motivasyonunu artırma amacı ile düzenlenen 5. Kuruluşlar Arası Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvaya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Kula 80. Yıl Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Soma Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü, Soma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Turgutlu Huzurevi Müdürlüğü ve Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü katıldı.  

ŞAMPİYON PENALTILARLA BELLİ OLDU

Turnuvanın final maçı Kula 80. Yıl Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ve Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü arasında Yetiştirme Yurdu Halı Sahasında gerçekleşti. Normal süresi ve uzatmaları 6-6 biten maç penaltılara kaldı. Penaltılarda Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, penaltı atışları sonucu 10-8 yenerek şampiyon oldu. Turnuvada Soma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü 3. olurken, Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ise 4. oldu.

DERECEYE GİRENLER KUPALARINI ALDI

Şampiyon olan Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü takımına kupasını Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat KONAN, 2. olan Kula 80. Yıl Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’ne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Mustafa BULGU, 3. olan Soma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’ne Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Murat AKOĞLU verirken, 4. olan Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’ne madalyalarını ASKF Başkanı İsmail AYDIN takdim etti.

Final maçını Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat KONAN, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yrd. Mehmet DEDEBAŞ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yrd. Murat AKOĞLU, Sağlık Sen Şube Başkanı Yüksel ÜLKER, ASKF Başkanı İsmail AYDIN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Mustafa BULGU, Futbol İl Temsilcisi Erol TİMUR, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ahmet AKSAKAL, 80.Yıl Çocuk ve Gençlik Merkezi Müdürü Murat Nail GELGEÇ, Toplum Merkezi Müdürü Halil İbrahim TAHTALI, Yetiştirme Yurdu Müdürü Murat AYDIN, finale çıkan kuruluşlarımızın müdürleri ve çok sayıda misafir izledi.

ASKF Başkanı İsmail AYDIN, bu tür projelerin önemli olduğunu kaydederek, “İnsanları bir araya getirip kaynaştırıyor” diyerek bütün takımlara başarılar diledi. Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat KONAN, turnuva sayesinde insanların birbirleriyle tanıştıklarını ifade ederek, “Bu tür etkinliklerimiz devam ettireceğiz. Turnuvaya katılan herkese ve bizlere destek olan sponsorlarımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız