KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar Balıkesirliler, Derneğinden MHP’ye ziyaret!

Akhisar Balıkesirliler, Derneğinden MHP’ye ziyaret!

22 Mart 2012 Saat: 21:47
Akhisar Balıkesirliler, Derneğinden MHP’ye ziyaret!
Akhisar Balıkesirliler, Derneğinden MHP’ye ziyaret!
DAYIOĞLU KASABI

 

Akhisar Balıkesirliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Dağlar ve yönetim kurulu üyeleri Adnan Can, Recep Başaran, Mehmet Ali Eryılmaz, Coşkun Karadaş ve Cafer Gülışık ile birlikte saat 20.30’da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akhisar ilçe Teşkilatını ziyaret ettiler. 12 Şubat’ta seçilerek güven tazeleyen MHP İlçe başkanı Ali Çavdar ve yönetim kurulu üyelerini Kadın Kolları Başkanı Selma Kırbaşlı ve üyeleri tarafından dün gece parti lokallerinde Akhisar Balıkesirliler Derneğini kabul ettiler.

 

Kendilerini kapıda karşılayıp hoş geldiniz diyerek Konuşan Akhisar MHP İlçe Başkanı Ali Çavdar, Bizleri partimize gelip ziyaret eden siz değerli Balıkesirli hemşerilerimize partimiz ve yönetimim adına teşekkür ediyorum. Bizler Akhisar da MHP Teşkilatı olarak sadece siyaset yapmıyoruz. Akhisar’ımız için çalışıyoruz buradaki sorun varsa TBMM’de Bizi temsil eden vekillerimize iletiyor onlarda  Akhisar’ımız için ellerinden gelen tüm çabayı sağlıyorlar. Her zaman diyoruz ki her şey Akhisar’ımız için bu yüzden el ele vermeliyiz diyorum. Sizlerinde geç olsa kurduğunuz dernek çalışmalarınız için çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

 

Kendilerini kırmayıp kabul eden MHP teşkilatına teşekkür ederek sözlerine başlayan Akhisar Balıkesirliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Dağlar;” Biz Akhisar’daki yaşayan ikamet eden Balıkesirliler olarak toplanıp derneğimi kurduk arkadaşlarımızla beraber çalışıyoruz. Akhisar’da bu hafta ziyaret programı düzenledik gelip sizleri de ziyaret etmek istedik. Siz ve yönetim kurulu arkadaşlarınızı tekrar seçilerek güven tazeleyerek seçilmenizden dolayı tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum diyerek sözlerini tamamladı. Program çay ikramı ve karşılıklı  samimi sohbet ardından sona erdi.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız