KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar Belediyesi Aralık Ayı Meclisi Yapıldı

Akhisar Belediyesi Aralık Ayı Meclisi Yapıldı

7 Aralık 2012 Saat: 17:35
Akhisar Belediyesi Aralık Ayı Meclisi Yapıldı
Akhisar Belediyesi Aralık Ayı Meclisi Yapıldı
DAYIOĞLU KASABI



Akhisar Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. 4 gündem maddesinin bulunduğu meclis toplantısında gündem maddelerini katip Yunus Emre Füzün sundu.

Gündemin ilk maddesinde Gelir Müdürü Bekir Koyun; “Şehit Necdi Şentürk Parkı içerisinde bulunan 3 yıllığına gençlik merkezi olarak gençlik ve spor ilçe müdürlüğüne tahsisi yapılan taşınmazımızın tahsis süresinin uzatılması” konusunu meclise sundu ve gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin ikinci maddesinde söz alan Fen İşleri Müdür Orhan Yıldırım; “Anfi tiyatro yapım işi için proje bedelinin yüzde 3 oranında teknik hizmet giderinin iller bankası hizmetlerimizden tutulması hususunda iller bankasına yetki verilmesi” ni meclise sundu ve gündem oy birliği ile kabul edildi.

Üçüncü gündem maddesinde Emlak ve İstimlak Müdürü Mümib Akboğa yaptığı konuşmada “belediyemize ait 192 sokak üzerinde imar planı dışında 99 pafta, 11 ada, 70 nolu trafo yeri olarak ayrılan parselin Gediz Elektrik Dağıtımı A.Ş.’ne satışı” gündem maddesi ise yine oy birliği ile kabul edildi.

Meclis gündeminin son maddesinde İmar ve Şehircilik Müdürü Süleyman Bal yaptığı 4 maddelik konuyu meclise sundu. İlk maddede Bal yaptığı konuşmada “ilçemiz, Cumhuriyet Mahallesi, imarın 47L-Ib pafta, 1632 ada, 5 parsele isabet eden yerde ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Okul Alanının, ilkokul alanı olarak değiştirilmesine ilişkin karar imar planı değişikliği talebi imar komisyonunca oy birliği ile kabul edilmiştir” dedi ve başkan Hızlı maddeyi meclise sundu ve oy birliği ile kabul edildi.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün hazırladığı ikinci maddede ise Bal yaptığı konuşmada “İlçemiz Seyitahmet Mahallesi, imarın 49K-IIb pafta, 255 ada, 12 parselin Akaryakıt ve LPG İstasyonu’na dönüştürülmesine yönelik imar planı değişikliği talebi imar komisyonunca oy birliği ile kabul edilmiştir” maddesini sundu ve meclis sunulan madde oy birliği ile kabul edildi.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün meclise sunduğu üçüncü maddede Gediz Elektrik’e 14 adet trafo alanlarının ayrılması ve dördüncü madde köylü garajı olarak görülen yerin yeşil alan, otopark ve sosyal tesis olarak değiştirilmesi meclise sunuldu ve tümü oy birliği ile kabul edildi.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız