KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Akhisar Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

2 Haziran 2012 Saat: 19:06
Akhisar Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı
Akhisar Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı
DAYIOĞLU KASABI



Akhisar Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı Salih Hızlı başkanlığında toplandı. Toplam 12 gündem maddesinin görüşüldüğü mecliste tüm gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin ilk maddesinde 1925-1981 yılları arasında yaşamış 1977-1980 yılları arasında Manisa Milletvekilliği yapmış merhum Hasan Ali Dağlı’nın isminin 43 sokağa verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

İkinci gündem maddesinde Yazı İşleri Müdürü Vekili Süreyya Dabak Haziran ayının son haftasında altyapı, çevre, kültür ve tarihi dokuyu yerinde inceleyebilmek, bilgi almak amacıyla Bosna-Herkes’e inceleme gezisi düzenlenmesine, düzenlenecek olan bu geziye belediye meclis üyelerinin ve daire müdürlerinin katılmalarına, katılımcı meclis üyesi ve müdürlerin masraflarının belediye bütçesinden karşılanması meclise sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin üçüncü maddesinde Yazı İşleri Müdür Vekili Süreyya Dabak; 251 Bin dev öğrenci projesinin, belediye gölet alanında yapılacak olan Anfi Tiyatroya yapacakları bağış karşılığı isim hakkının verilmesi meclise sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

Dördüncü gündem maddesinde Mali Hizmetler Müdürü Yusuf Girgin, 2012 yılı gider bütçesinde yeterli olan tertiplerden yetersiz olan tertiplere münakale yapılması meclise sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin beşinci maddesinde Gelir Müdürü Bekir Koyun; mülkiyeti Akhisar Belediyesine ait sebzeciler iş merkezinde bulunan dükkanların satışı meclise sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin altıncı maddesinde Gelir Müdürü Bekir Koyun gelir tarifesi değişikliği plan bütçe komisyon kararını meclise sundu ve karar oy birliği ile kabul edildi.

Yedinci gündem maddesinde Fen İşleri Müdürü Orhan Yıldırım; yeni ilçe emniyet müdürlüğünün proje hizmetinin belediye tarafından karşılanması meclise sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.


Sekizinci gündem maddesinde Fen İşleri Müdürü Orhan Yıldırım; Akhisar Belediyesi tarafından yapılacak olan stadyum için iller bankasından kredi alınması hususunda belediye başkanı Salih Hızlı’ya yetki verilmesi meclise sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin dokuzuncu maddesinde Fen İşleri Müdürü Orhan Yıldırım; Belediye tarafından yürütülen sürekli hizmet alımları ihalesinin 1 Ocak 2013 tarihi itibari ile 20 ay süreli yapılması meclise sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

10. gündem maddesinde Emlak İstimlak Müdürü Mümin Akboğa; Vatandaşa ait Hacıishak Mahallesi 961 ada, 11 parsel ile belediyeye ait 961 ada 20 nolu parselin takası meclise sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 11. maddesinde Mali Hizmetler Müdürü Yusuf Girgin; eski hastane mevkiinde yapılacak olan arkeolojik kazı çalışması için 10 adet güvenlik görevlisi çalıştırılması meclise sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. Gündemin son maddesinde İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Yumukoğlu imar evraklarının meclise sundu ve oy birliği ile kabul edildi.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız