KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Akhisar Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

3 Şubat 2012 Saat: 23:12
Akhisar Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Akhisar Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
DAYIOĞLU KASABI

 

Akhisar Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında meclis salonunda yapıldı. İlk olarak Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı Mevlid Kandilini kutladı. Gündemin birinci maddesinde İnan Kaynakları ve Eğitimi Müdürü Hasan Açık; 14 sözleşmeli personelin ek ödemelerini meclise okudu ve oy birliği ile kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde Yazı İşleri Müdürü Mustafa Ali Erpalabıyık Türk Dünyası Belediyeler Birliğine üye seçilen üyeler oy birliği ile kabul edildi.

 

Gündemin üçüncü maddesinde ise Fen İşleri Müdürü Vekili Metin Aktürk Yağmur suyu şebeke inşaatı için iller bankasından kredi alınması hususundaki izni meclise sundu ve oy birliği ile kabul edildi. Dördüncü gündem maddesinde Gelir tarifesine ek madde konulması ile ilgili plan ve bütçe komisyonu kararını Gelir Müdürü Bekir Koyun sundu ve karar oy birliği ile kabul edildi. Son gündem maddesinde İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Yumukoğlu, imar evraklarını meclise sundu ve tüm evraklar oy birliği ile kabul edildi.

 

Meclis toplantısının gündem dışı maddesinde gündeme alınan, meclis üyeleri Turan Elmas, İsmail Öktem, Hüsnü Erer, Tunay Özbek, M. Yaşar Kalemler, Hüseyin Danabaş’ın belirttiği konu ele alındı. Ele alınan konuyu okuyan Meclis Katibi Yunus Emre Füzün “Kentimizde bulunan muhtarların giderlerini karşılayamadıklarını tarafımıza iletilmiştir. 5393 sayılı belediye kanunu, 9. maddesine göre, belediye mahallenin ve muhtarlığın ihtiyaçların karşılanması ve sorularının çözümü için bütçe imkanlarının ölçüsünde gerekli ayni yardım desteği sağlar, denilmektedir. Muhtarların beyanına göre, devletten aldığı ücret ancak bağkur ödemelerini karşılamaktadır. Ofislerin masraflarını ceplerinden temin etmektedirler. Halkımıza iyi hizmet verebilmeleri için gerekli yardımın yapılabilmesi için meclis kararının alınmasını arz ederiz” dedi. Normal gündem maddelerinin sonunda mecliste tartışılan gündem dışı madde muhtarlar ile toplantı yapılarak çözülmek üzere toplantı sona erdi.

 

Öte yandan Akhisar belediyesi tarafından Ocak ayı içerisinde yapılan ihaleler meclise açılandı. 4 Ocak 2012 tarihinde yapılan Yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının temizlenmesi hizmet işinin pazarlık usulü ile 121 Bin 375 TL’ye Espar Kanal Temizleme Ltd. Şti’ne, 28 Aralık 2011 tarihinde Işık görüntü ve ses sistemi mal alımı pazarlık usulü ile 84 Bin 987 TL’ye CMF Elektrik San. Tic. Ltd. Şti’ne, 18 Ocak 2012 tarihinde yapılan Akhisar Belediyesi Muhtelif Cadde ve Sokaklarda Yol- Tretuvar Kaplama düzenleme yapımı işinin Açık arttırma usulü ile 2 Milyon 510 Bin 370 TL’ye Nimtaş Ltd. Şti.’ne ve 24 Ocak 2012 tarihinde Damperli Kamyon ve İş Makinesi Kiralanması hizmet işi Açık arttırma usulü ile 265 Bin 625 TL’ye Hafriyatçı Osman Gencer’e verildiği bildirili.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız