KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Akhisar Belediyesinden Karabulut Amatör Spor Kulübüne Malzeme Desteği

1992 tarihinde kurulan 2010-2011 sezonunda 2. Amatörde mücadele eden ve son maçına çıkmadan önce 1. Amatöre çıkmayı garantileyen Karabulutspor

7 Mayıs 2011 Saat: 14:30
Akhisar Belediyesinden Karabulut Amatör Spor Kulübüne Malzeme Desteği
Akhisar Belediyesinden Karabulut Amatör Spor Kulübüne Malzeme Desteği
DAYIOĞLU KASABI

1992 tarihinde kurulan 2010-2011 sezonunda 2. Amatörde mücadele eden ve son maçına çıkmadan önce 1. Amatöre çıkmayı garantileyen Karabulutspor Amatör Spor Kulübüne Akhisar Belediye’sinden malzeme desteği geldi.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Belediye Başkan Yardımcıları Latif Çakmak ve Ömer İşçi’ nin de katılımı ile Akhisar Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleştirilen malzeme teslim töreninde Karabulut Spor Amatör Kulüp Başkanı Hakan Çalışkan belediye ekibine malzeme desteğinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Malzeme desteğinde konuşan Başkan Hızlı “Akhisar Belediyemizin Amatör Spor Klüplerine yardımcılarımız devam ediyor. Bizler Akhisar’da özellikle amatör sporun en iyi konuma gelmesi için gayret ediyoruz. Amatör spor kulüplerimiz bizler için çok önemlidir. Amatör spor kulüplerimizin de istediğimiz standartta spor yapabilmeleri, buradaki spor yapan gençleri en iyi şartta spor yapabilmeleri için eliminde gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Gençlerimiz de bu konularda gayret göstermektedirler. Sporu Akhisar’a yakışır şekilde centilmence ve en iyi şekilde Akhisar’ı temsil ediyorlar.

Başarı önemli ancak daha çok bizim için önemli olan bu işi en iyi şekilde, centilmence ve spor ahlakı içerisinde  yapmaktır. Ben buradan gençlerimize seslenerek Akhisar’a yakışır bir şekilde mücadele gösterdikleri için her birini tebrik ediyorum. Bu verdiğimiz malzemeleri de en iyi şartlarda hiçbir sakatlık geçirmeden kullanmanızı diliyorum” dedi.

 







 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız