KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Akhisar Belediyespor Buca Maçı Hazırlıklarına Başladı

Akhisar Belediyespor Buca Maçı Hazırlıklarına Başladı

3 Nisan 2012 Saat: 19:41
Akhisar Belediyespor Buca Maçı Hazırlıklarına Başladı
Akhisar Belediyespor Buca Maçı Hazırlıklarına Başladı
DAYIOĞLU KASABI

 

Bank Asya 1.Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Akhisar Belediyespor son 3 maçında 9 puan toplayarak 30. haftaya umutlu bakıyor. Ligin 30. haftasında kendi evinde bir başka Ege takımı Bucaspor’u konuk edecek Akhisar’da tek hedef ligin zirvesinden kopmamak. Son 3 karşılaşmada 9 puan topladıklarını ve Buca karşısına büyük bir moral ile çıkacaklarını vurgulayan Akhisar Belediyespor teknik patronu Hamza Hamzaoğlu takım üzerinde bir baskı olmadığını belirtti.

 

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu “Kalan tüm maçları kazanabilecek kapasiteye sahibiz, son 3 hafta da 9 puan çıkardık. Ancak bazen şans yanınızda olmaz ve 3 puana ulaşamazsınız. Bu son 3 haftaki 9 puan aynı zamanda bizi çok başarılı bir pozisyonda olduğunu da göstermez. Bu arada bizler kayıpta yaşayabilirdik ve o da bizim için çok normal olurdu. Tavşanlı deplasmanından 3 puan ile döndüğümüz için mutluyuz, en azından yerimizi koruduk ve bunun yanında kendi sahamızda oynayacağımız Buca maçı öncesi moral aldık.

 

Doktorun verdiği rapor doğrultusunda Ahmet Cebe bugün takımla çalışmalara başlıyor, Şehmus düz koşu ile bugün başlayacak, yarından itibaren belki Şehmus da takımla çalışmalara başlar. Çok uzun süren sakatlığı ardından İsmail Özeren de takımla çalışmalara başlıyor. İnşallah Lima da kısa zamanda aramıza dönecektir” dedi.

 

Son haftalara yaklaşıldığında takım üzerindeki baskı durumunu değerlendiren Hamzaoğlu “şuanda bir baskı hissetmiyoruz. Bizler ne iş yaptığımızın farkındayız. Oyuncularımıza baskı yapacak, illa ki şampiyon olun yada illa ki Süper Lige çıkın diye diretecek bir durumda değiliz. Bizim öncelikli hedefimiz kulübümüzün hedefliliğini sağlayabilmektir” dedi.

 

Gelecek sezon öncesi transfer çalışmalarını hakkında soruya yanıt veren Hamzaoğlu “Allah nasip eder Süper Lig’e çıkarsak, çıkmasak dahi kadroda çok büyük değişiklikler yapmayı düşünmüyorum. Tabiki ihtiyacımız olan mevkilere ya da kadromuzu daha güçlendirecek oyunculara her zaman kapımız açıktır. Bunların da araştırması yapılıyor. Bakıyoruz, izliyoruz, bildiğimiz oyuncular var, ama çok köklü değişiklikler, yani işte bu takım Süper Lig’e çıktı mı bu kadro ile olmaz değiştir hepsini, yeniden takım kur, bunların yanlış olduğunu bugüne kadar uygulayan takımları hepimiz gördük. Dolayısıyla istikrarlı ve emin adımlarla gitmeye kararlıyız. Şuanda mevcut kadromuzun da Süper Lig’de yapacağımız birkaç takviye ile yine orada kalıcı olacağına inanıyoruz. Şuanda açıkcası transfer de düşündüğümüz yok” dedi.



akhisar spor teknik Direktoru Hamza Hamzaoglu...



 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız