KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Akhisar Belediyespor Güreş Takımı Şampiyon Olarak 1. Lige Yükseldi

Akhisar Belediyespor Güreş Takımı Şampiyon Olarak 1. Lige Yükseldi

22 Kasım 2011 Saat: 10:46
Akhisar Belediyespor Güreş Takımı Şampiyon Olarak 1. Lige Yükseldi
Akhisar Belediyespor Güreş Takımı Şampiyon Olarak 1. Lige Yükseldi
DAYIOĞLU KASABI

 

17-20 Kasım tarihleri arasında Aydın ilinde yapılan Büyükler ikinci ligi final müsabakalarında Akhisar Belediyespor Kulübü Güreş takımı minderde fırtına gibi eserek yapmış olduğu 7 maçın tamamını kazanarak ikinci ligde Türkiye Şampiyonu olarak birinci lige yükseldi.

 

Final müsabakalarına kalan 12 takım arasından zorlu mücadeleler sonucunda şampiyon olmayı başaran Akhisar Belediyespor Güreş takımı hedefe ulaşmanın mutluluğu içerisinde dönüş yaptı.

 

Grup elemelerinde Elazığ’ı 5-2, Aksaray’ı 6-1, Adana Ceyhan Belediyesini 5-2, Çankırı Belediyesini 5-2 yenen Akhisar Belediyespor Güreş takımı yarı finalde Elazığ Yolspor’u 5-2, Adana Yüreğir Belediyesini 6-1 yendi ve finale adını yazdırmayı başardı. Final müsabakasında ise Amasya Belediyespor ile karşılaşan Akhisar Belediyespor Güreş takımı karşılaşmadan 5-2 galip ayrılan taraf oldu ve adını birinci lige şampiyon olarak yazırdı.

 

Akhisar Belediyespor Kulübü Güreş Takımını 55 kg’da Bayram Harun Başaran ve Halil Aktürk, 60 kg’da Ahmet Göze, 66 kg’da Murat Irmak, 74 kg’da Turgay Meto ve Adem Duman, 85 kg’da Turgay Çiftçi ve Halil İbrahim Öztürk, 96 kg’da Kemal Kurnaz, 120 kg’da İsmail Güzel temsil ettiler.

 

Şampiyon olarak şehre dönen Akhisar Belediyespor Güreş Takımı Antrenörleri İsmail Göze ve Yücel Ünsal “bütün sporcularımızı canı gönülden kutluyor ve tebrik ediyoruz. Çok yorucu bir turnuvanın ardından şampiyon olarak birinci lige çıkmak çok mutluluk verici. Çalışmalarımızın ve emeklerimizin karşılığını alıyoruz. Önümüzdeki yıllarda daha da büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz.

 

Bir buçuk yıl boyunca güreş takımımıza her konuda yardımcı olan başta Belediye Başkanımız Salih Hızlı’ya, Kulüp başkanımız Hüseyin Eryüksel’e, Belediye Başkan Yardımcılarımız Latif Çakmak ve Ömer İşçi’ye 4 gün boyunca müsabakalarda bizimle aynı heyecanı yaşayan Zabıta Müdürümüz Hasan Karabacak’a teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız