KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

Akhisar Belediyespor Hakettiği Yerde

Akhisar Belediyespor Hakettiği Yerde

30 Nisan 2012 Saat: 11:18
Akhisar Belediyespor Hakettiği Yerde
Akhisar Belediyespor Hakettiği Yerde
DAYIOĞLU KASABI


 

Bir anlamda kader maçı olarak değerlendirmeye alınan Denizlispor, karşılaşmasından galip ayrılan takım Akhisar Belediye Spor oldu. Ancak bu skor ve ligde alınan diğer skorlar ile nefes kesecek mücadeleler bizleri bekliyor. Elazığ, Konya ve Rize Maçlarında alınan sonuçların ardından 3 puan alan ekibimiz büyük bir avantaj yakaladı ancak bu tablo geride kalan maçlardan da galibiyet gerektiğini gösteriyor.

 

Nefesleri kesen mücadele sonrasında Akhisar Belediye Spor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu yaptığı basın açıklamasında, çok zorlu bir virajı geçtiklerini ve geride kalan maçları da kazanıp Süper Lige çıkmak istediklerini belirtti.

 

2 gol ve 1 asiste imza atan maçın yıldızı Anıl, yaptığı açıklama da Denizlispor’un son haftaların en iyi çıkış yapan ve iyi futbol oynayan takımı olduğunu söyleyerek şöyle devam etti; “ Bugün elimizden geleni yaptık sahada, eksiklerimiz vardı,  kaptanımız ve Sertan ancak oynayan arkadaşlarımızı hatta tüm takımı kutluyorum. Çok muhteşem bir yönetimimiz var, bize her an umut veriyorlar, her zaman yanımızda oluyorlar. Onlara bu galibiyeti hediye ediyorum. İnşallah iki hafta kaldı, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyerek iki maçı da alıp, Süper Lig’e çıkmayı hak ettiğimize inanıyorum ve bunu da bugün gösterdiğimize inanıyorum” dedi.

 

Eski takımına karşı oynayan duygulu anlar yaşadığını belirten Ahmet Cebe “maçtan önce çok heyecanlandım ve duygulandım. Eski takım arkadaşları ve taraftar olsun beni çok güzel karşıladılar. Karşılaşmaya çok iyi hazırlandık, Denizli ayağa pas yapan çok iyi bir takım. Bizde buna göre önde baskılı oynadık. Takım olarak çok iyi oynadığımızı düşünüyorum” dedi.

 

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu zorlu bir maçı geride bıraktıklarını belirterek, ''Çok güzel bir maç oldu. Son haftaların en iyi oynayan takımı ile karşılaştık. İyi bir mücadeleyle maçı kazandık. Bizim için çok önemli bir maçtı. Son haftalarda iyi oynamamıza rağmen istediğimiz sonuçları alamıyorduk. Zorlu bir virajı geçtik. Son iki maçımızı kazanarak, Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Denizlispor'a başarılar diliyorum'' diye konuştu.

 

OSMAN ÖZKÖYLÜ: AKHİSAR OYNADIĞI FUTBOLLA HAK ETTİĞİ YERDE

 

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, çok iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirterek, taraftarların futbolculara tepkisine bir anlam veremediğini kaydetti. Akhisar Belediyespor'un, oynadığı futbolla ligde hak ettiği yerde olduğunu ifade eden Özköylü, şöyle konuştu: ''Amacımız, az da olsa play-off şansımızı sürdürmekti. Karşımızda iyi bir takım vardı. Bugün çok basit goller yedik. Mağlup olduğumuz için üzgünüz. Son haftalardaki iyi sonuçları sürdürmek istiyorduk. Bugün taraftarlarımızın oyunculara gösterdiği tepkiye üzülüyorum. Futbolcularım takımı küme düşme hattından bugüne getirdiler. Kaybetmekten daha çok, bu tepki bizi üzdü. Denizli şehrinin bunları oturup düşünmesi lazım.Oyuncularım gururlu ve şerefli insanlar. Kendilerine yapılan küfürleri hak etmiyorlar. Bu takım gurur duyulacak bir takım. Çünkü aylardır para almayan oyuncular, elinden geleni yapıyor. Gelen bu tepkileri kendi üzerime alıyorum. Onlara yapılan her küfür bana yapılmıştır. Bu yüzden çok kırgınım.'' Diyerek sözlerini tamamladı.


------







 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız