KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Akhisar Belediyespor Sertan Vardar’a 2 Yıllık İmza Attırdı

Akhisar Belediyespor Sertan Vardar’a 2 Yıllık İmza Attırdı

12 Temmuz 2011 Saat: 19:57
Akhisar Belediyespor Sertan Vardar’a 2 Yıllık İmza Attırdı
Akhisar Belediyespor Sertan Vardar’a 2 Yıllık İmza Attırdı
DAYIOĞLU KASABI

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor kamp çalışmalarına İstanbul Silivri’de başlarken kadrosuna bir oyuncu daha kattı. Bucaspor alt yapısında futbol hayatına başlayan 29 yaşındaki sol açık oyuncusu Sertan Vardar, Akhisar Belediyespor ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

Sırasıyla Bucaspor, Altay, Mardinspor, Boluspor, Kardemir Karabükspor, Kayserispor ve Çaykur Rizaspor’da 10 Türkiye Kupası, 138 kez 2.Lig’de, 181 kez Bank Asya 1.Lig’de Vardar toplam 28 gol attı.

 Akhisarspor’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu Hamza Hamzaoğlu ve ekibi ile çalışmaktan büyük onur duyduğunu belirten Sertan Vardar “Hamza hocamız geçen yıl Denizli’de tekrar beni istemişti ama nasip olmamıştı, bu yıl Akhisarspor forması altında kendisi ile çalışma imkanı bulacağımdan dolayı çok mutluyum. İnşallah yarın İstanbul Silivri’deki kampa katılacağım, camiamız için hayırlısı olsun” dedi.

 

Öte yandan 8 Temmuz tarihinde Fatih Ceylan ile imza töreni yapması gereken Akhisarspor geçiken bu tören hakkında kısa bir bilgi verdi. Konu hakkında bilgi veren Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar “Almanya’da bulunan Fatih Ceylan ile prensipte anlaştık ve peşinatı kendine ödedik, ancak daha sonra Denizlispor’dan alacaklarının tahsili için Denizlispor ile imza atacağı söylendi. Bizlerde kendisi ile iletişime geçtiğimizde Denizlispor’dan cazip teklif aldığını prensipte olan anlaşmayı bozduğunu belirtti. Ancak kendisi 8 Temmuz’da Denizlispor ile imza atacağını söylemesine karşın Denizlispor ile de imza törenine katılmadı. Şuan için bu transferimiz beklemede, Hamza hocamızın istekleri doğrultusunda bu transferde bir çizgi izleyeceğiz. Birkaç futbolcu ile daha ilgileniyoruz, inşallah önümüzdeki günlerde tekrar kamuoyu karşısında transferlerimizi tanıtacağız” dedi.

 






 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız