KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Akhisar Belediyespor – Tavşanlı Linyit Maçı Ardından

Akhisar Belediyespor – Tavşanlı Linyit Maçı Ardından

20 Kasım 2011 Saat: 18:30
Akhisar Belediyespor – Tavşanlı Linyit Maçı Ardından
Akhisar Belediyespor – Tavşanlı Linyit Maçı Ardından
DAYIOĞLU KASABI

 

Bank Asya 1. Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor kendi evinde konuk ettiği TKİ Tavşanlı Linyit Spor’u 1-0 mağlup ederek zirve yarışından kopmadı. Geçen hafta Erciyes deplasmanında 3 gol atarak takımına 3 puan getiren Sertan bu hafta da 1 gol atarak yine takımına 3 puan getiren oyuncu oldu. Karşılaşma sonrası değerlendirme yapan Akhisar Belediyespor teknik direktörü Hazma Hamzaoğlu oyunun genelinde de hakim olan taraf olduklarını belirtti.

 

Karşılaşmanın son dakikalarında sıkıntılı anlar yaşadıklarını belirten Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hazma Hamzaoğlu “İyi bir maç olduğunu düşünüyorum, ancak son dakikalara biraz sıkıntılı girdik. Yakaladığımız pozisyonlar vardı, ikinci golü bulsaydık biraz daha rahat oynayabilirdik, fakat 1-0 tehlikeli bir skordur. Dolayısıyla maçın sonuna kadar sıkıntılı anlar yaşadık. Tavşanlı takımı da iyi bir takım, iyi bir rakip ile oynadık bugün. Bundan sonra ki karşılaşmalarda da başarılar diliyorum. Oyunun genelinde bizim hakim olduğumuzu düşünüyorum. İkinci yarı da daha baskılı bir futbol oynadık ama yine de dediğim gibi hem skoru koruma adına hem de ikinci golü bulamadığımız için biraz sıkıntılar yaşadık.

 

Asıl üzüldüğün farklı bir konu ise, şimdi haber aldık, belediye başkanımız Salih Hızlı’nın sekreteri Hüseyin Oymak ağabeymiz maçta kalp krizi geçirmiş ve vefat etmiş ona da çok üzüldük. Allah rahmet eylesin, yakınların baş sağlığı diliyorum” dedi.

 

Pozisyonları her zamanki gibi iyi değerlendiremediklerini belirten Tavşanlı Linyitspor teknik direktörü Coşkun Demirbakan “Yine talihsiz bir gol ile puan veya puanlar bıraktık. Maçın büyük bir bölümünde oyunun kontrolü inisiyatifi bizde olduğunu zannediyorum. Pozisyon olarak da rakibimizden üstün olduğumuza inanıyorum. Fakat yine her zaman olduğumu gibi kaleye yakın yerlerde yakaladığımız pozisyonları neticeye yansıtamadık. Akhisarspor’u tebrik ediyorum bizim gibi doğru oynamaya çalıştılar, her iki taraf da oyunu çirkinleştirecek hareketlerde bulunmamıştır ve bu da Türk futbolu adına sevindirici bir durumdur” dedi.







 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız