KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Akhisar Belediyespor Top Başı yaptı!

Akhisar Belediyespor Top Başı yaptı!

1 Temmuz 2011 Saat: 21:54
Akhisar Belediyespor Top Başı yaptı!
Akhisar Belediyespor Top Başı yaptı!
DAYIOĞLU KASABI

Bank Asya 1. Lig takımlarından Akhisar Belediyespor 2011-2012 sezonu çalışmalarına Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde toplanarak top başı yaptı. Alt yapıdan Önder, Can Bartu, Lütfü, Emran,  4, yeni transfer Sani Gideon Adınoy, Murat Türkkan, İsmail Özeren, Fatih Kara, Emrah Eren sözleşmesi devam eden futbolcuların katılımıyla Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, yardımcıları Yıldırım Uran, Fuat Buruk, Mahir Çeneli ve Kaleci antrenörü Metin Mert yönetiminde ilk antrenmanını yaptılar.

 

İlk açıklamasını yapan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu;” Transferlerin son güne kadar sürebileceğini belirten Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu “Geçen sezon gerçekten sıkıntılı bir sezon yaşadık, inşallah temennimiz bu sene daha iyi yerler için stres yaşarız. Kazasız belasız, sakatlık olmadan, iyi bir sezon geçirmemizi diliyorum. Bugün yeni gelen arkadaşlarımız ile birlikte sezonu açıyoruz. Yeni aldığımız 5 oyuncu ve alt yapıdan çağırdığımız 4 oyuncu ile birlikte çalışmalara başladık. Transfer sezonunun son gününe kadar ihtiyaç duyduğumuz mevkilere oyuncu alacağız ancak bunun sayısını veremem. Takımımızı güçlendireceğine inandığımız bir oyuncu olursa son güne kadar transfer yapabiliriz. 9 Temmuz’a kadar tesislerimizde çalışacağız, 10 Temmuz’da ise İstanbul Silivri’de 11 günlük kampımız olacaktır. Daha sonra 2 günlük iznin ardından Akhisar’a gelmeden Bolu’da Koru otelde kampa gireceğiz. Bolu’da hazırlık maçlarımızın yoğun olacağı bir kamp planlıyoruz” dedi.

 

Hamzaoğlu;” Alt yapı çalışmalarına bu yıl büyük önem veriyoruz, alt yapımızı da profesyonellik adına bir şeyler katmak istiyoruz. Geçen sezon A2 takımımızın başında bulunan Süleyman Özkahraman hocamız ile de yollarımızı ayırdık, diğer grup ve branşlardaki hocalarımızı takip etme imkanı bulamadık, bilgi sahibi olmadığımızdan dolayı bir açıklama yapamıyorum. Ancak bu yıl çok farklı bir alt yapı oluşturmak istiyoruz” dedi.




 















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız