KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Akhisar, Boluspor maçının hazırlıklarına başladı

Akhisar, Boluspor maçının hazırlıklarına başladı

1 Şubat 2012 Saat: 19:22
Akhisar, Boluspor maçının hazırlıklarına başladı
Akhisar, Boluspor maçının hazırlıklarına başladı
DAYIOĞLU KASABI

Haftayı Giresunspor yenilgisiyle kapayan Bank Asya 1. Lig’i Ege ekiplerinden, yeşil siyahlı ekip, Cumartesi günü sahasında oynayacağı Boluspor hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesislerinde başladı. Takımda kırmızı kart cezalısı Kürşat ve sakatlığı devam eden Diego Da Costa Lima dışında eksik bulunmuyor.


Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi. Hamzaoğlu;”  İkinci yarıya Çaykur Rizespor galibiyeti ile başladık. Ardından kendi evimizde Güngörenspor ve deplasmanda Giresunspor maçlarında iyi futbolumuzu sahaya yansıtamadık. Biz bu maçları unuttuk ve önümüzde Boluspor karşılaşması var. Kürşat’ın cezalı, Diego Da Costa Lima sakatlığı dışında takımda eksik yok” dedi.


Levent Kartop ile yollarımızı ayırdık


Hamzaoğlu;” Levent Kartop ile yollarımızı ayırdık. Levent’in ilk yarı boyunca bize çok faydası ve katkısı oldu, orta sahada yükümüzü çekti. Levent’in saha içindeki davranışları, çok hırslı olduğu için kötü niyeti olmadığını biliyoruz. Saha içinde arkadaşlarına bağırması, bunu yapmaması lazımdı, arkadaşı hata yapmış birde onun bağırması arkadaşını oyundan da düşürüyor. Onu tekrar kazanması gerekirdi ve Levent’ten bu gibi bu takımın büyüklerinden böyle davranışlar bekliyoruz. İstanbul Güngörenspor maçında bana hocam oynatmayacaksan ben gideyim diyerek bana teklifte bulundu. Ama ben levent’i göndermeyi düşünmüyordum. O herhalde onu düşünmediğimi zannetti. Ama öyle değil sen de 25 kişilik bu takımın bir parçasının dedim. Giresunspor maçından sonra yaptığım değerlendirme sonunda, transferlerin sona ermemesinden dolayı kendisini arayarak karşılıklı olarak yollarımızı ayırdık” dedi.


Kürşat’a 3 maç ceza


Hamzaoğlu;” İstanbul Güngörenspor maçında kırmızı kart gören Kürşat’a 3 maç ceza geldi, bizde tahkim kuruluna müracaat ettik. Mustafa Aşan’ın sakatlığı düzeldi. Aldığımız oyuncuları ilk on bir için almıyoruz, 25 kişilik takımız ve takımın bir parçası olduğu için alıyoruz. Biz kimseye ilk on bir garantisi vermedik, kimsenin de böyle bir garantisi olamaz. Üzüldüğüm konu Levent’in böyle bir taleple gelmesidir” dedi.
Kadromuz zirve mücadelesi için yeterlidir


Hamzaoğlu;” kadromuz ile bir sıkıntımız yok. Kadromuz bu zirve mücadelesini götürür, yeterlidir ve bu güce sahiptir. Oyuncularımızın hepsi iyi ve kaliteli futbolculardan oluşuyor. Çaykur Rizespor maçından sonra İstanbul Güngörenspor ve Giresunspor maçlarında iki haftalık bir bocalama yaşadık. Kürşat bizim için önemli bir futbolcudur. Bizim en önemli maçımız şuan Boluspor maçıdır ve Boluspor maçı bizim için tekrar çıkışımız olacaktır” dedi.

 

-----------------


Hamza Hamzaoğlu Basın Toplantısı Düzenlediile cassias

-----------------

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız