KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Sağlık

Akhisar CHP İlçe Teşkilatı 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı

Akhisar CHP İlçe Teşkilatı 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı

14 Mart 2012 Saat: 16:57
Akhisar CHP İlçe Teşkilatı 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı
Akhisar CHP İlçe Teşkilatı 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı
DAYIOĞLU KASABI

 

Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetim kurulu üyeleri, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Baş Hekim Erol Karaca ve Özel Doğuş Hastanesi yönetim kurulu üyelerini makamında ziyaret ederek kutlama ziyaretinde bulundular.

 

Akhisar CHP İlçe Başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu’nun mazereti nedeniyle katılamadığı ziyarete yönetim kurulu üyeleri İsmail Fikirli, Şerif Başaran, Musa Can, İsmail Çöker, İsmail Seyrek, Beşire Sunay Genç, Kazım Özbek ve CHP Gençlik Kolları Başkanı Tuğrul Küprülü ilk olarak Özel Doğuş Hastanesi doktorlarını ve ardından Akhisar Devlet Hastanesi Baş Hekimi Erol Karaca’yı makamında ziyaret ederek tıp bayramını kutladılar. Yönetim Kurulu adına bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Fikirli “14 Mart Tıp Bayramı’nı” coşkuyla kutlamak yerine hak arama haklarını kullanıyor, hepimizin sağlık hakkına sahip çıkıyorlar.



Hemşiresi, eczacısı, hasta bakıcısı, hekimi, laborantı, diş hekimi teknisyeni, sağlık memuru, radyoloji teknisyeni, veteriner hekimi, ebesi, öğrencisi, asistanı, öğretim üyesi ile sağlık hizmeti üretenler sağlık hakkına bilinçle sahip çıkıyor; katkı payı, fark ücreti, hizmet sınırlamasını kabul etmeden, birinci basamakta koruyucu sağlık hekimliğini önemseyerek, hastayı müşteri gibi değil, derdine deva arayan bir yurttaş olarak görüyorlar.



Cumhuriyet Halk Partisi olarak tüm sağlık emekçilerine, halkın iktidarında bayramlarını bayram gibi kutlayacağımız sözünü veriyoruz. Başta tabiplerimiz olmak üzere, insan sağlığını ve meslek onurunu her şeyin üstünde tutan tüm sağlık emekçilerinin “14 Mart Tıp Bayramı’nı” kutluyor, sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız