KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar’da 5 Günlük Hava Tahmin Raporu

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nün yayınladığı son hava durumu raporuna göre, Akhisar’da 03 Ocak 2024 Çarşamba günü hava koşullarında değişkenlikler göze çarpıyor.

3 Ocak 2024 Saat: 16:07
Akhisar’da 5 Günlük Hava Tahmin Raporu
Akhisar’da 5 Günlük Hava Tahmin Raporu
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar’da 5 Günlük Hava Tahmin Raporu

Haber Merkezi

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nün yayınladığı son hava durumu raporuna göre, Akhisar’da 03 Ocak 2024 Çarşamba günü hava koşullarında değişkenlikler göze çarpıyor. Sabah saatlerinde pus ve yer yer sisli bir hava durumu ile başlayacak olan gün, öğle saatlerinde gökyüzünün kısmen açılmasıyla birlikte 13 dereceye kadar yükselecek sıcaklıkları beraberinde getiriyor.

Rapor, gün içinde havanın zaman zaman bulutlu olacağını ve akşam üzeri kısa süreli sağanak yağışların beklendiğini öngörüyor. Akşam saatlerine doğru sıcaklığın 11 dereceye kadar düşmesi ve gece boyunca Güney-Güneybatı yönünden esen rüzgarların hızının 5-15 kilometre/saat aralığında olması bekleniyor.

Akhisar halkı, hava koşullarının bu değişkenliği sebebiyle günlük planlarını yaparken meteorolojik verileri dikkate almalı. Özellikle sabah saatlerinde oluşabilecek sis nedeniyle trafikte görüş mesafesinin düşebileceği ve bu durumun sürücüler için ekstra dikkat gerektirdiği hatırlatılıyor. Akşam saatlerinde beklenen sağanak yağışın ise yollarda su birikintilerine ve kayganlık oluşumuna neden olabileceği konusunda sürücüler uyarılıyor.

Pazar günü içinse sağanak yağış uyarısı

Önümüzdeki günlerde de değişken hava koşullarının devam edeceği, Perşembe ve Cumartesi günleri çok bulutlu, Cuma günü ise parçalı bulutlu bir hava durumunun beklendiği belirtiliyor. Pazar günü içinse sağanak yağış uyarısı yapılmış olup, Akhisarlı vatandaşların hafta sonu aktivitelerini planlarken bu durumu göz önünde bulundurmaları önem taşıyor.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü, vatandaşları hava durumu konusunda bilgilendirmeye devam ediyor ve olası ani hava değişikliklerine karşı her zaman hazırlıklı olmalarını öneriyor.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız