KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar’da Çocuk Evi Ve Aile Danışman Merkezi Kuruluyor

Akhisar’da Çocuk Evi Ve Aile Danışman Merkezi Kuruluyor

16 Ocak 2012 Saat: 23:13
Akhisar’da Çocuk Evi Ve Aile Danışman Merkezi Kuruluyor
Akhisar’da Çocuk Evi Ve Aile Danışman Merkezi Kuruluyor
DAYIOĞLU KASABI


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Çocuk Evleri, Akhisar Belediyesinin katkıları ile İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Akhisar’da da faaliyete geçiyor.

Akhisar Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısında tüm meclis üyelerinin tam desteği ile Çocuk evi kurulmasına yönelik belediyeden, Sosyal Hizmetler Kurumuna yer tahsisi yapıldığını belirten Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı “Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüzün başlatmış olduğu Çocuk Evi projemizin ilk basamağı belediyemiz tarafından atılmış oldu.

Buradaki amacımı geçmişteki gelenek ve görenekleri sürdürmek olacaktır.  Belediye olarak çocuk evlerinin yanı sıra Aile danışman merkezi için de yer tahsisini belediyemiz yapmıştır.

Burada duyarlı davranan iktidar ve muhalefeti ile destek veren tüm meclis üyelerimize teşekkür ederiz” dedi.

Çocuk Evi’nde barınacak çocukların topluma faydalı fertler olarak yetişmesi için devletin hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını belirten Akhisar İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Suudi Arslan, “2011 yılı içerisinde Akhisar’da Çocuk Evleri açılması için planlar yapmıştık. Bu evlerden ilkinin açılması için belediyemiz büyük gayret sarfetmiştir.

İnşallah önümüzdeki aylarda belediyeye ait TOKİ evlerinden bizlere tahsis edilen dairelere çocuklarımızı yerleştireceğiz. Buralara yetiştirilecek çocuklara kendi çocuğumuz gibi davranıp, incinmelerine izin vermeyeceğiz. Bunun yanındaki boşanmaların hızla arttığımız ülkemizde Aile Danışma Merkezleri kuruluyor.

Yine bunun ilk adımını Akhisar Belediyemizin destekleri ile gerçekleştiriyoruz. Çiftler evlenmeden önce Aile Danışman Merkezlerine başvuru yapabilecek veya boşanma aşamasında yine bu merkezler ile irtibata geçebileceklerdir” dedi.

Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Suudi Arslan, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Bekir Bozkurt, Huzurevi Müdürü Veli Başoğlu, Kurum Psikologu Tuğba Babat ve Fikret Türk Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Latif Çakmak ve Ömer İşçi’ye katkılarından dolayı teşekkür etti.

-------

-------


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız