KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar’da Dünya Kan Bağışçıları Günü Kutlamaları

Akhisar’da Dünya Kan Bağışçıları Günü Kutlamaları

16 Haziran 2012 Saat: 10:23
Akhisar’da Dünya Kan Bağışçıları Günü Kutlamaları
Akhisar’da Dünya Kan Bağışçıları Günü Kutlamaları
DAYIOĞLU KASABI


Türk Kızılayı Akhisar Şubesinin düzenlediği Akhisar Belediyesinin sponsorluğunda düzenlenen Manisa Kızılay Kan Bağışı Merkezi 14 Haziran Dünya Kan Bağışçıları Günü Akhisar Belediyesi Bülent Ciğeroğlu Kültür salonunda törenle kutlandı.

Törene katılan ve plaket hak eden 4 kişiye gümüş madalya, 48 kişiye bronz madalya toplam 52 kişiye madalyaları Belediye Başkanı Salih Hızlı, İlçe Müftüsü Ramazan Orhanlı, Akhisar Şube Başkanı Orhan Çeçen tarafından verildi. “Küçük Yürekler Büyük Adımlar Atıyor, Hayat Kurtarıyor” adlı proje kapsamında en çok kan bağışçısı getirerek bisiklet kazanan öğrenciye de hediyeleri Belediye Başkanı Salih Hızlı bisikletleri törenle verildi.

Manisa Kızılay Kan Merkezi Hemşirelerinden Gülistan İnal Polat’ın sunuculuğunu yaptığı 14 Haziran Dünya Kan Bağışçıları Günü programı saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Türk Kızılayı Akhisar Şube Başkanı Orhan Çeçen’in hoş geldin ve açılış konuşmasından sonra kürsüde konuşan Manisa Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. İsmet Nardal, kan vermenin faydaları, “kan ver hayat kurtar” önemini, kan ihtiyacını gönüllü, düzenli ve bilinçli kan bağışçılarından karşılayabilmek. Halkta kan bağışı konusunda bilinç ve farkındalık yaratabilmek için toplumun tüm kesimlerinin desteğine ihtiyacımız olduğunu söyledi.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı; “Akhisar Belediyesi olarak bir çok projenin başındayız, ancak böyle paydaş olarak içinde bulunduğumuz projeler çok daha önemlidir. Bunun yanında insan sağlığı için önemli bir projeye imza atmamız bunun önemini yükseltmektedir. Dolayısıyla bu projeye destek sağlayan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra yine bir çok kurumumuz ile birlikte ortak projelerde buluşuruz” dedi.

Bisiklet kazanan öğrenciler Gazi-Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu İlköğretim Okulu öğrencisi İbrahim Çakar, TOKİ Zeytinkent İlköğretim Okulu öğrencisi Salih Can Ergi, Fatma Doğru, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi İbrahim Acar, Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu öğrencisi Pınar Ekin, Dr. A. Tarık Sarı İlköğretim Okulu öğrencisi Nazlı Aydın, Ülkü İlköğretim Okulu öğrencisi Barkın Baran bisikletlerini aldılar.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız