KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar’da Düzenlenen Şehitleri Anma Gecesinde Spor Salonu Yetmedi

Akhisar’da Düzenlenen Şehitleri Anma Gecesinde Spor Salonu Yetmedi

25 Mart 2012 Saat: 17:30
Akhisar’da Düzenlenen Şehitleri Anma Gecesinde Spor Salonu Yetmedi
Akhisar’da Düzenlenen Şehitleri Anma Gecesinde Spor Salonu Yetmedi
DAYIOĞLU KASABI

 

Akhisar Belediyesi, Akhisar Müftülüğü ve Hilaliye Eğitim Vakfı işbirliği ile düzenlenen Çanakkale Şehitlerinin Zaferi Şehitleri Anma Programı Akhisar Spor Salonunda yapıldı.


Program öncesi spor salonu önünde Bin 500 kişiye Çanakkale şehitleri anısına buğday çorbası ve hoşaf ikramında bulunuldu.

 

Salonun almadığı programı bir çok vatandaş dışarıda sinevizyon eşliğinde izledi. Programın sunuculuğunu Semerkand tv Köy Havası Programı sunucusu Muhammet Sena yaptı. Yaklaşık 3 saate yakın süren programda ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Bursa, Mustafa Kemal Paşa İmam Hatibi İsmail Kaya’nın Kur’an tilavetinin ardından konuşmalara geçildi. İlk olarak günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Akhisar İlçe Müftüsü Ramazan Orhanlı yaptı. Orhanlı yaptığı konuşmada; Akhisar’da görev yapmaktan büyük gurur duyduğunu böyle anlamlı gecede salonların almamasından büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Orhanlı 17 Nisan tarihinde de Akhisar Belediyesi Bülent Ciğeroğlu Kültür salonunda Kurlu Doğum Haftası programı yapacaklarını buraya tüm Akhisarlı’yı davet ettiğini belirtti. Ardından bir konuş ma yapan Akhisar Kaymakamı Kamil Köten ise yaptığı konuşmada “büyük Türk milleti olarak milli ve manevi değerlerimiz ile milli ve manevi kimliğimiz ile bu vatan üzerinde eğer yaşıyor isek bunda tabiki o büyük ruhların o büyük şehitlerin kanları ile mühür basarak yaşamaktayız. Şehitlerimizi rahmet ile anıyoruz. Bugün bu programı tertipleyen kurumlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ardından programın ilk konuğu Tarihçi ve Yazar Vehbi Vakkasoğlu sahne aldı. Vakkasoğlu Çanakkale Savaşlarını anlatan bir konuşma yaptı. Vakkasoğlu Çanakkale’de çok büyük bir zafer kazanıldığını, o dönemde son kalenin Çanakkale olduğunu şimdiki zamanda ise artık son kalenin aile olduğunu vurguladı.

 

Programın son bölümünde sahne alan Dursun Ali Erzincanlı Akhisarlı katılımcılara unutulmayacak bir gece yaşattı. Programı sonunda AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı katılımcılara çiçek takdimi yaparak teşekkür etti.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız