KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar’da Ekmek Fiyatlarına Yeni Düzenleme

Akhisar Esnaf Odası Başkanı Hasan Ali Men, 13 Ocak 2024 Cumartesi gününden itibaren Akhisar’da ekmek fiyatlarının yeni bir düzenlemeye gideceğini belirterek, 260

11 Ocak 2024 Saat: 16:26
Akhisar’da Ekmek Fiyatlarına Yeni Düzenleme
Akhisar’da Ekmek Fiyatlarına Yeni Düzenleme
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar’da Ekmek Fiyatlarına Yeni Düzenleme

Akhisar Haberleri.com

Akhisar Esnaf Odası Başkanı Hasan Ali Men, 13 Ocak 2024 Cumartesi gününden itibaren Akhisar’da ekmek fiyatlarının yeni bir düzenlemeye gideceğini belirterek, 260 gram ekmeğin 10 TL’den satışa sunulacağını açıkladı.

Akhisar Esnaf Odası Başkanı Hasan Ali Men, Akhisarlı vatandaşlar için önemli bir duyuruda bulundu. Men, yapmış olduğu basın açıklamasında, Akhisar’da 7.50 TL olan ekmeğin fiyatının güncellendiğini ve 13 Ocak 2024 Cumartesi gününden itibaren 260 gram ağırlığındaki ekmeğin 10 TL’den satılacağını ifade etti.

Başkan Hasan Ali Men’in açıklamasında, fiyat artışının nedenlerine değinildi. Ekmek üretiminde kullanılan un, maya, enerji ve diğer maliyet unsurlarındaki artışlar göz önünde bulundurularak zorunlu bir güncellemenin yapıldığı belirtildi. Men, "Esnafımızın karşı karşıya kaldığı maliyet artışları ve vatandaşlarımızın kaliteli ekmek tüketimini sürdürebilmesi adına bu kararı almak durumunda kaldık." dedi.

Yapılan düzenlemeyle, Akhisar’da ekmek satışı yapan fırın ve bayiilerin yeni fiyat tarifesine uygun şekilde hareket etmeleri bekleniyor. Başkan Men, fiyat güncellemesiyle ilgili tüm esnafı bilgilendirme çalışmalarının yapıldığını ve tüketicilerin mağduriyet yaşamaması için gerekli önlemlerin alındığını vurguladı.

Açıklamada ayrıca, esnaf ve tüketicilere yönelik olarak yapılan bu düzenlemenin, Akhisar Esnaf Odası ve ilgili birimlerle yapılan kapsamlı değerlendirmeler sonucunda alındığı bilgisi paylaşıldı. Men, "Vatandaşlarımızın anlayışına sığınıyor, esnafımızın da bu zor süreçte yaşadığı mali zorlukları göz ardı etmeyerek hareket etmelerini rica ediyoruz." ifadelerini kullandı.

 



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız