KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Asayiş

Akhisar’da kumar baskını

04 Aralık 2024 Perşembe gecesi, saat 23.00 sularında, Kethüda Mahallesi'nde bir ikamette kumar oynatıldığına dair ihbarlar, Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin dikkatini çekti.

7 Ocak 2024 Saat: 16:58
Akhisar’da kumar baskını
Akhisar’da kumar baskını
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar’da kumar baskını

Haber Merkezi

04 Aralık 2024 Perşembe gecesi, saat 23.00 sularında, Kethüda Mahallesi'nde bir ikamette kumar oynatıldığına dair ihbarlar, Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin dikkatini çekti. Yapılan değerlendirmeler sonucu, söz konusu ikamette arama kararı alındı ve ekipler, derhal harekete geçti.

Yapılan aramada, ikamet içerisinde 4 şahsın kumar oynadığı tespit edildi. İkamette bulunan masa üzerinde 200, 100 ve 50 TL'lik banknotlar halinde toplamda 2000 TL nakit para, iskambil kağıtları ve pullar bulundu. Bu durum üzerine, ikamet sahibi F.K'ya "Kumar Oynanması için Yer ve İmkan Sağlama" suçundan adli işlem başlatıldı.

Ayrıca, kumar oynayan U.K, O.Ç, Z.K ve F.K isimli şahıslara, Kabahatler Kanunu'nun 34. Maddesi gereğince "Kumar Oynamak" suçundan toplamda 25.700 TL idari para cezası uygulandı.

Baskın sırasında, ikamette bulunan O.D ve C.Ö isimli iki şahsın da arandığı ortaya çıktı. O.D, "Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık" suçundan ve uyuşturucu dosyalarından dolayı 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmışken, C.Ö ise "Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması" suçundan 5 ay hapis cezası almıştı. Her iki şahıs da olay yerinde gözaltına alınarak cezaevine teslim edildi.

 



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız