KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar’da Seçim Heyecanı Dorukta

Akhisar’da Seçim Heyecanı Dorukta

24 Ocak 2013 Saat: 18:49
Akhisar’da Seçim Heyecanı Dorukta
Akhisar’da Seçim Heyecanı Dorukta
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda üç aday da "kazanacağım" diye iddialı konuşurken, Akhisar Ticaret Borsası aynı takımla göreve devam kararı aldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB) bağlı odaların seçim günleri yaklaştıkça adayların çalışmaları da hızlandı. Odalarda adayların seçmenle temasları da arttı. Yeni Asır Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nevzat Dönmez, Bölge Haberler Müdürü Ali Kayadibi, Turkuvaz Abone Bölge Müdürü Necmettin Gülak, Manisa Büro Sorumlusu Ali Filizkan ve Akhisar Muhabiri Kenan Molla'dan oluşan ekibimiz, Akhisar'daki seçim heyecanına ortak oldu. Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ATSO) yönetmeye talip üç aday çıkarken, Akhisar Ticaret Borsası takım halinde göreve devam ediyor.
Kaybetme lüksü yok
10 meslek grubuna bağlı bin 600 üyenin 16-20 Şubat arası seçime gideceği ATSO'da 3 dönemdir başkanlık yapan Mehmet Ali Erdayıoğlu, 6 meclis üyesiyle yarışa hazırlanıyor. ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy ile yeni bir ekip oluşturduklarını ve 200 kişilik yeni bir çalışma grubuyla hazırlandıklarını anlatan Erdayıoğlu, "Biz Akhisar için yola çıktık" dedi. Başkanlık koltuğunda kaldığı 12 yıl boyunca önemli hizmetler verdiğini anlatan Erdayıoğlu, "Akredite edilen odalar arasında 69'uncu sıradayız. OSB üst kurul yönetimine ilçelerden seçilen tek başkanım. TOBB Kuyumcular Meslek Komitesi'nde başkan yardımcılığım var. Maaşımızı hayır kurumlarına tutanakla aktarıyoruz. Akhisar'ı en iyi temsil etmek için çalışıyorum. İki başkan yardımcısı grubumdan ayrıldı. Onlara başarılar diledim. Şimdi Akhisar'ın önünü kesmek için uğraşanlarla birlikte karşıma çıkıyorlar. Akhisar'da oturmayanların nasıl başkanlık edeceğini de merak ediyorum. Benim kaybetme lüksüm yok" dedi.
Şeffaf yönetim vaadi
ATSO Başkanı Erdayıoğlu ile 12 yıl birlikte çalışan başkan yardımcısı Erol Boşnak ve diğer başkan yardımcısı Ali Özgen şimdi liste hazırlığında. Boşnak, şeffaf yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek, "Çalışma dönemimizde prensiplerimizi kabul ettiremediğimiz için, şimdiki yönetimle yollarımızı ayırdık. Akhisar'la barışık bir oda için kolları sıvadık. Sorunları çözen bir oda meclisi için çalışıyoruz" dedi.
Orkestra şefi
Celal Bayar Üniversitesi'nde öğretim üyesiyken görevinden ayrılıp ticaret hayatına atılan Abdurrahman Yılmaz’ da, ATSO'da başkanlık görevi için hazırlıklara başladı. Keskinoğlu Şirketler Grubu'nun genç yöneticisi İsmail Keskinoğlu da Yılmaz'ın yanında yer alıyor. Yılmaz, Akhisarlı sanayici ve işadamlarından gelen istek üzerine aday olduğunu söyledi. Akhisarlıların kazanması için seçime hazırlandığını belirten Yılmaz, "Grubumuzla plan, program ve stratejimizi hazırlayıp yola çıktık. Akhisar'ın kazanması için yenilik ve değişim için aday olduk. Akhisar'ın eski belediye başkanları Ahmet Dutlulu, Hüsnü Kahraman ve Bülent Ciğeroğlu, ilçeye katma değer sağlayan ünlü firmalar bize tam destek veriyor. Meslek komitelerinde oy kullanacak seçmen arkadaşlarım da iyi karar vermeli. Çünkü biz Akhisar'ı sivil toplum temsilcileriyle yönetme peşindeyiz. Bana verilen orkestra şefliği görevine dayanarak üyelerimizin de fikirlerini alarak yol haritamızı çıkarıyoruz" diye konuştu.
Borsa, aynı ekiple yola devam ediyor
Akhisar Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Emin Demirci, Başkan Yardımcısı Ali İhsan Aydar, Meclis Başkan Yardımcısı Tuncay Bilen ve üyeler Ali Bulanık, İbrahim Aslan ve aday adayı olan İsmail Çoker yeni dönemde göreve devam kararı aldı. Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Ali İhsan Aydar, 17 Şubat'ta yapılacak seçimlerde 369 üyenin güvenoyunu almak istediklerini söyledi. Akhisarlı tüccarın daha iyi hizmet alması için çaba gösterdiklerini belirten Aydar, bunun için yoğun bir çaba içinde olduklarını bildirdi. Başkan Emin Demirci'nin, bazı işlerin takibi için Ankara'da olduğunu belirten Aydar, "Biz günün her saatinde çalışıyoruz. Bunun için maaş almıyoruz. Uyumlu çalışmanın devamı ve projelerimizin tamamlanması gerekir. Zeytin İhtisas Borsası'nın temel ihtiyacı olan zeytin atıklarını işleme ve su arıtma tesislerinin kurulmasını bu dönemde tamamlayacağız" dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız