KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Sağlık

Akhisar Devlet Hastanesi Yeni Uzmanlarıyla !

Akhisar Devlet Hastanesinden boşalan uzman kadrolara yeni tayinlerin yapılması ardından doktorlar yeni görev yerlerinde hizmete başladı.

18 Kasım 2011 Saat: 10:19
Akhisar Devlet Hastanesi Yeni Uzmanlarıyla !
Akhisar Devlet Hastanesi Yeni Uzmanlarıyla !
DAYIOĞLU KASABI


 

182 telefon ile randevu sistemi hakkında da bilgi veren Başhekim Dr. Erol Karaca makam odasında yeni göreve başlayan uzman doktorları da tanıttı.

 

Akhisar Devlet Hastanesi Başhekimi Erol Karaca yaptığı açıklamada “Akhisar Devlet Hastanesi olarak hizmet yarışına devam ediyoruz. Daha önce toplantılarda sizlerle birlikte bulunmuştuk, 182 merkezi randevu sistemini tanıtmıştık hatırlayacaksınız, halkımız için uygun ve kolay bir sistem gerçekten. Giderek bu sisteme vatandaşlar ayak uydurmaya başladı, hekim arkadaşlara da kolaylık oldu, vatandaş kuyrukta beklemiyor.

 

Günlük 200-250 arası randevu mevcut

 

İlerleyen zamanlarda telefon haricinde 182 sistemi ile internet üzerinden de randevu sistemi gerçekleştirilecek. Diğer yapmış olduğumuz toplantıda da biliyorsunuz akşam ve cumartesi polikliniklerini başlattığımızı belirtmiştik. İnternet üzerinden yapılan bu uygulama yalnızca bizim hastanemize özeldir, belirtmekte fayda var, 182 sistemi ile karıştırılmaması için. Özellikle de geçen toplantıda belirtmiştim ilave ücret ve katkı payı ödemeden diye,  tabi bu gönüllülük esasına dayanan bir uygulama ve her branşta geçerli değil. Bu kadar güzel bir uygulamayı vatandaşlarımıza duyurmakta zorlanıyoruz belki, basın mensubu arkadaşların bu konuda duyarlılığını bekliyoruz.

 

Günden güne geliştirilen bir uygulama tabi ilerleyen zamanlarda şekil değişikliğine uğrayabilir elbette farklı branşlar ilave olabilir. Akhisar Devlet hastanesi olarak kadromuzda giderek güçleniyor, aramıza bir çok yeni arkadaşımız katılıyor, iki iç hastalıkları uzmanımız göreve başladı, radyoloji uzmanlarımız var göreve yeni başlayan, göz hastalıkları uzmanımız var yine aynı şekilde göreve başlayan, Diş hekimi ve anestezi uzmanımızda göreve başladılar, Yeni aramıza katılan bu uzmanlarımız ile kadromuzu güçlendirdik ve hizmetlerimize en iyi şekilde devam edeceğiz. Genç arkadaşlarımız heyecanlı ve hevesli hizmet konusunda benim gördüğüm” dedi.

 

İşte Yeni Uzmanlar

 

Akhisar Devlet Hastanesine gelen doktorlar ise şöyle; Radyoloji Uzmanı; Ankara Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Dr. Doğuş Coşkun ve İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi Hastanesinden Dr. Mustafa Kemal Demirel, Göz Hastalıkları Uzmanı; Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesinden Dr. Bilge Öztürk Şahin, Dahiliye Uzmanı; İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Dr. Nurhan Erkman Sakallı ve İstanbul Haseki Hastanesinden Dr. Alphan Ecebay, Anestezi Uzmanı; İzmir Ege Üniversitesinden Dr. Sevil Bümen ile Diş Hekimi Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesinden Dr. Murat Bambu olduğu belirtildi.












 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız