KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Sağlık

Akhisar Devlet Hastanesinde 9 Yeni Doktor Göreve Başladı

Akhisar Devlet Hastanesinde 9 Yeni Doktor Göreve Başladı

15 Ocak 2013 Saat: 00:18
Akhisar Devlet Hastanesinde 9 Yeni Doktor Göreve Başladı
Akhisar Devlet Hastanesinde 9 Yeni Doktor Göreve Başladı
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Devlet Hastanesine 2012 yılında toplam 9 yeni doktor göreve başladığı bildirildi. Akhisar Devlet Hastanesi Başhekimi Erol Karaca yaptığı basın açıklaması ile 9 yeni doktoru kamuoyuna tanıtırken 2012 yılında yapılan faaliyetlerden bahsetti.

Akhisar Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erol Karaca yaptığı basın açıklamasında “Akhisar Devlet Hastanesi olarak çalışmalarımıza ve hizmetlerimize devam ediyoruz. Bugün ki toplantı da 2012 yılında gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimize kısaca değinip, yine 2012 yılı ikinci yarısından sonra göreve başlayan hekim arkadaşlarımızı kamuoyuna tanıtmak istedik.

2012 yılında yatırımlarımıza devam ederek Kadın Doğum Polikliniklerin hepsini modern USG cihazlarıyla donattık. Yoğun bakımda 885 yatırılarak tedavi edildi ve doluluk oranı yüzde 90 olarak gerçekleşti. Evde bakım birimimizde 538 hastanın evlerine gidilerek periyodik şekilde kontrolleri yapıldı, şuanda kayıtlı 269 hasta mevcuttur. Diyaliz merkezinde toplam 68 hastaya diyaliz hizmeti verildi ve şu anda kayıtlı 26 hasta diyaliz seanslarına giriyor. Kemoterapi merkezinde 620 hastaya kemoterapi protokolü uyglandı, 19 hastaya onkoloji bakımı, 100 hastaya da port bakımı yapıldı. Yılın son döneminde PACS sistemi devreye sokularak, klasik röntgen filmleri, tomografi ve MR’ları bilgisayar ortamına aktarıldı ve film baskı olayı ortadan kalktı. Filmler CD şeklinde veya e-posta olarak hastalara sunar hale getirildi. Binamız arkasında lojmanlar yıkılarak belediyemizin katkısıyla otopark ve yeşil alan projesi faaliyete geçirildi. Yeni ek hizmet binasını büyük oranda tamamlayarak şuanda geçici kabul aşamasına getirdik” dedi.

Yeni hizmet binasına kademeli olarak geçiş yapacaklarını dile getiren Başhekim Karaca, Yeni Devlet Hastanesinin de ek binaya geçiş yapacağını, buranın ise ileri de farklı projelerde kullanılacağına dikkat çekti.

Göreve yeni başlayan yeni doktorlar ise şöyle sıralandı; Dahiliye Uzmanı; Uzman Dr. Ömer Özümer, Uzman Dr. Derya Uçardağ Ceniz, Anestezi Uzmanları; Uzman Dr. Metehan Akarsu ve Uzman Dr. İbrahim Gürcan, Göğüs Hastalıkları Uzmanı; Uzman Dr. Levent Sepit, Çocuk Hastalıkları Uzmanı; Uzman Dr. Eda Coşkun, Nöroloji Uzmanı; Uzman Dr. Derya Onul Durak, Genel Cerrahi Uzmanı; Uzman Dr. Atilla Cengiz ve Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Ali Osman Çağlayan’ın 2012 yılında göreve başladığı bildirildi.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız