KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar, Gaziantep Çalışmalarına Karabulut Stadında Başladı

Akhisar, Gaziantep Çalışmalarına Karabulut Stadında Başladı

10 Ekim 2012 Saat: 10:27
Akhisar, Gaziantep Çalışmalarına Karabulut Stadında Başladı
Akhisar, Gaziantep Çalışmalarına Karabulut Stadında Başladı
DAYIOĞLU KASABI


Spot Toto Süper Lig’in 8. haftasında Gaziantepspor’u ağırlayacak olan Akhisar Belediyespor, çalışmalarına Karabulut Tesislerinde başladı. Milli takım maçları nedeniyle lige verilen bir haftayı iyi değerlendirmek isteyen yeşil-siyahlı ekip 13 Ekim Cumartesi günü Yunanistan’ın Gümülcine kentinde Süper Lig ekiplerinden PEA Panthrakikos takımı ile saat 19.00 da bir hazırlık maçı yapacak. Hazırlık maçının ardından Pazar gününü izinli geçirecek Akhisar, 15 Ekim Pazartesi günü tekrar top başı yapacak.

İzinli oyuncular Mustafa Aşan ve Oğuz Dağlaroğlu ile takımdan ayrı çalışan Mehmet Yılmaz ve Merter Yüce haricinde tüm takım çalışmalara katıldı. Yılmaz Atabarut Tesislerinin bakımda olması nedeniyle yeşil-siyahlı ekip Karabulut Tesislerinde çift kale idman yaptı.

Lige verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerine vurgu yapan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu “7 haftalık periyodu geride bıraktık. Milli maçlar münasebetiyle lige verilen bir haftalık arayı iyi değerlendirmek için Yunanistan’ın Süper Lig ekiplerinden PEA Panthrakikos takımının daveti üzerine bir hazırlık maçı yapacağız” dedi.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKA TARİHLERİ BELLİ OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası müsabaka tarihlerini yarı final ve final mücadeleleri dışında belirledi.

2012-2013 Sezonu'nda "Türkiye Kupası Türkiye'yi kucaklıyor" sloganıyla düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. Tur müsabakaları 30-31 Ekim ve 1 Kasım; 4. Tur Müsabakaları 27-28-29 Kasım; 5. Tur Müsabakaları 11-12-13 Aralık'ta oynanacak.

Gruplarda ise, 1. maçlar 18-19-20 Aralık; 2. maçlar 12-13-14 Ocak 2013; 3. maçlar 15-16-17 Ocak; 4. maçlar 22-23-24 Ocak; 5. maçlar 29-30-31 Ocak ve son maçlar 26-27-28 Şubat tarihleri arasından belirlenecek günlerde oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ve Final karşılaşmalarının tarihleri daha sonra açıklanacak.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız