KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Akhisar Gençlik’in Kızları Namağlup Çeyrek Finalde!

2023-2024 sezonunu Türkiye Voleybol Federasyonu takviminde yer alan Manisa Küçük Kızlar İl Birinciliği 25 takımın 4 ayrı grupta mücadelesi sonucunda A Grubunda 10 maçta 10 galibiyet alan Akhisar İlçe Spor Kulübü, namağlup şekilde adını

25 Aralık 2023 Saat: 17:56
Akhisar Gençlik’in Kızları Namağlup Çeyrek Finalde!
Akhisar Gençlik’in Kızları Namağlup Çeyrek Finalde!
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar Gençlik’in Kızları Namağlup Çeyrek Finalde!

Akhisar Haberleri.com

2023-2024 sezonunu Türkiye Voleybol Federasyonu takviminde yer alan Manisa Küçük Kızlar İl Birinciliği 25 takımın 4 ayrı grupta mücadelesi sonucunda A Grubunda 10 maçta 10 galibiyet alan Akhisar İlçe Spor Kulübü, namağlup şekilde adını çeyrek finale yazdırdı.

Akhisar İlçe Spor Kulübü 29 Aralık Cuma günü Manisa Atatürk Spor Salonunda Salihli Cesur Yıldızlar ile karşılaşacak ve kazanan olması takdirde adını yarı finale yazdıracak.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü, aynı zamanda Kulüp başkanı olan Hasan Hüseyin OKTAY:

‘’ 2 sezondur kürsüde yer alan Antrenörümüz ve sporcularımızı tebrik ediyorum.  Bu sezon da kürsüde yer alacaklarına yürekten inanıyor, kalan maçlarında başarılar diliyorum.’’

Kurumumuz ve Takım antrenörü Rıdvan HACIOĞLU ise; ‘2010-2011 jenerasyonu ile 2009’lu sporcuların oynadığı kategoride müsabakalara katıldık. Oynan oyun ve mücadeleden son derece memnunum. Bu sezon da hedefimiz kürsüde yer almak olacaktır. Nihai hedefimiz; Akhisar’dan profesyonel takımlara, üst liglere ve milli takıma sporcular yetiştirmek. Bunun için var gücümüzle çalışmaya, gelişmeye ve yetiştirmeye devam edeceğiz. Önce sporcularımıza, daha sonrasında bize inanan ve güvenen velilerimize teşekkür ederim.

Çalışmalarımızda en çok alt yapı oyuncularına önem veriyoruz. Hedefimiz alt yapıya yatırım yapmak ve alt yapıdan oyuncu yetiştirerek Türk voleyboluna kazandırmak. Çocuklarımızın hayatına dokunmak, onları hayata ve spora kazandırmak en büyük hedefimizdir.

’Bu yolda bize inanan, güvenen ve destek çıkan Akhisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Hasan Hüseyin Oktay’a, Akhisar Belediye Başkanlığı’na, Akhisar Gençlik Merkezi’ne ve Gençlik Merkezi Müdürümüz Serdar Coşkun’a sonsuz şükranlarımızı sunar, Akhisarımıza sundukları imkanlar için ayrıca teşekkür ederiz.













 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız