KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Sağlık

Akhisar’ın kalbi onlara emanet

Akhisar’ın kalbi onlara emanet

8 Mayıs 2013 Saat: 19:04
Akhisar’ın kalbi onlara emanet
Akhisar’ın kalbi onlara emanet
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Devlet Hastanesi’nde Kardiyoloji Uzmanı sayısı 2 oldu. Akhisar Devlet Hastanesi Yöneticisi Başhekim  Op. Dr. Erol Karaca  konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ‘Akhisar Devlet Hastanesi olarak çalışmalarımıza ve hizmetlerimize devam ediyoruz. Kardiyoloji uzman sayımızın 2’ ye çıkmasıyla Akhisar ve bölge halkına verdiğimiz hizmetin kalitesi de artmış oldu. Kardiyoloji branşı günümüzün en önemli sağlık sorunları arasında yer alan kalp hastalıklarıyla ilgilidir. Bu hastalıklar hipertansiyon, aterosklerotik kalp hastalıkları ve kalp ritim bozukluklarıdır. Bu hastalıkların tanısında önemli rol oynayan tetkikler arasında ekokardiyografi, elektrokardiyografi, kalp stres testi(eforlu ekg) yer almaktadır. Bu tetkikler hastanemiz bünyesinde mevcut olup her iki kardiyoloji polikliniğinde hekimlerimiz ekokardiyografi çekimi yapabilmektedir. Tanıya yardımcı taşınabilir EKG cihazı  (holter monitörü) da en kısa zamanda temin edilerek anjiyo merkezi açılabilmesi konusunda bir adım daha ileriye gitmiş olacağız.’ dedi.

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’ nde Uzman Hekimliğini tamamlamış olan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ahmet Yaşar ÇİZGİCİ ise ‘Akhisar Devlet Hastanesi Kardiyoloji polikliniğinde sadece Akhisar’ lı halkımıza değil, ayrıca Kırkağaç, Gördes ve Gölmarmara başta olmak üzere çevre ilçe ve kasabalardan gelen acil ve acil olmayan poliklinik vakalarında en son bilimsel veriler eşliğinde hazırlanan uluslar arası kardiyaloji kılavuzlarının ışığı altında hizmet verilmektedir. Başta Ekokardiyografi( kalp ultrasonografisi) , Egzersiz stres testi (efor testi) olmak üzere kardiyolojinin vazgeçilmez tanı araçları ile hastalarımıza hizmet vermekteyiz. Ayrıca 24 saatlik tansiyon ve ritm holter tetkiklerinin alınması için çaba sarf edilmektedir. Böylelikle girişimsel olmayan kardiyoloji tetkik ve tedavilerinin yapılması için Akhisar’ lı hastalarımızın Manisa gibi çevre illere gitmesine gerek kalmayacaktır.’ dedi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Uzman Hekimliğini tamamlamış olan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Veysel YAVUZ  Akhisar Devlet Hastanesinde çalışmaktan dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek ‘ Akhisar ve bölge halkının il hastanelerine gitmeden tetkik ve tedavilerini en iyi şekilde hastanemizde gerçekleştiriyoruz. Tamamlanacak ekipmanlarımız ile daha da ileriye gideceğiz.’ demiştir.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız