KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Akhisar’ın Köyleri, Salih Hızlı ile Devam Etmek İstiyor

Akhisar’ın Köyleri, Salih Hızlı ile Devam Etmek İstiyor

17 Şubat 2014 Saat: 14:31
Akhisar’ın Köyleri, Salih Hızlı ile Devam Etmek İstiyor
Akhisar’ın Köyleri, Salih Hızlı ile Devam Etmek İstiyor
DAYIOĞLU KASABI

2014 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı; köy ziyaretlerine Yeğenoba, Kömürcü, Hacıibrahimliler, Pekmezci ve Göcek köyleri ile devam etti. Köylerde coşku ile karşılanan Başkan Adayı Hızlı; köylüler ile tek tek tokalaştı. Özellikle bayanlar ve çocuklardan da büyük ilgi gören Başkan Adayı Hızlı; kadınların sorunlarını tek tek dinledi.

Köylerde ortak fırın ve çok amaçlı salonları oluşturmak istediklerini dile getiren AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı; “köylüye hizmet etmek büyük bir şereftir” dedi. Hızlı sözlerine şöyle devam etti; “30 Mart’ta yerel seçimler var, yerel seçim diğer seçimlerden farklı. Bundan sonra artık Büyükşehir yasası ile yönetileceğiz. Bundan sonra Akhisar’ın mahalleleri ile köylerimiz arasında hiçbir farkınız olmayacak. Bundan sonra Akhisar Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar’a nasıl hizmet ediyorsa bundan sonra köylere de o şekilde hizmet edecektir. 10 yıldır Akhisar’da Belediye Başkanlığı görevini yürütüyorum, ekip arkadaşlarımız ile birlikte 10 yıldır sizlerin hizmetkarındayız. 10 yıldır büyük tecrübe edindik, bundan sonra artık tüm bilgi ve birikimlerimiz ile birlikte Allah’ın izni ile insanımıza aktaracağız. Bundan sonra artık Akhisar’ın mahallelerine hizmet ettiğimiz gibi köylerimize de hizmet edeceğiz” dedi.

AK Parti Başkan Adayı Salih Hızlı’ya köy ziyaretinde AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer İçi ve Latif Çakmak, Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur, Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çakar, Ballıca Belediye Başkanı Bayram Ali Kalaycı, Süleymanlı Belediye Başkanı Ali Velestin, İl Genel Meclis Üyesi Feza Yavuzkasap ve AK Partili vatandaşlar da iştirak etti.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız