KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Akhisar Kafilesinin, Çaykur Rize Maçı Ardından Çok Özel Görüntüleri

Akhisar Kafilesinin, Çaykur Rize Maçı Ardından Çok Özel Görüntüleri

13 Mayıs 2012 Saat: 21:02
Akhisar Kafilesinin, Çaykur Rize Maçı Ardından Çok Özel Görüntüleri
Akhisar Kafilesinin, Çaykur Rize Maçı Ardından Çok Özel Görüntüleri
DAYIOĞLU KASABI

 

Bank Asya 1.Lig’i lider olarak tamamlayan Akhisar Belediyespor’da Çaykur rizespor maçı ardından sevinç gösterileri görülmeye değerdi.

 

Çaykur Rizespor taraftarlarının maç sonunda koltukları sahaya atması ve bazı taraftarların sahaya girmesi üzerine Akhisar Belediyesporlu oyuncular ve teknik heyet, Süper Lig'e yükselme sevincini soyunma odasında yaşadılar.



Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bu sezon çok iyi bir uyum yakaladıklarını belirterek, “İyi bir ortam sağladık. Gelen oyuncuların hepsi seçili oyunculardı. Taraftarlarımız, sezon başından bu yana hep yanımızda oldular. Bizi desteklediler. Bütün bu unsurlar bir araya gelince başarıyı yakaladık” dedi.



Başarının ekip işi olduğunu söyleyen Hamzaoğlu, “Hedefimize ulaştık. Süper Lig'e çıktık ama asıl işimiz şimdi başlıyor. Süper Lig'de kalıcı olmak için en kısa sürede çalışmalarımıza başlayıp bunun için sağlam temeller atacağız” diye konuştu



Karşılaşmanın finale yakışır bir şekilde geçtiğini anlatan Hamzaoğlu, “Hiçbir zaman beraberlik bize yetiyor diye düşünerek savunmaya çekilmedik. Futbol oynamaya çalıştık. Çaykur Rizespor, bize göre daha baskılı oynadı. İyi bir maç, finale yakışan güzel bir maç oldu. Artık Çaykur Rizespor'a play-off'ta başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.


Futbolcuların görüşleri



Akhisar Belediyesporlu oyunculardan Mert Kaytantaş, bütün futbolcuların bu duyguyu yaşamasını istediğini kaydederek, “Geçen hafta Karşıyaka maçını kazanmıştık ama aklımız bu maçtaydı. Bu maçın çok zor ve stresli geçeceğini biliyorduk. Gerçekten müthiş bir stat ve taraftar vardı. Üzerimize büyük baskı kurdular. Ancak şükürler olsun, bu duyguyu yaşadık. Bütün Ege'nin bizden bir beklentisi vardı. Buraya kadar getirmişken bırakmak istemiyorduk. Sonunda mutlu sona ulaştık. Bütün camia ve arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.



Uğur Demirok ise “Bu maç öncesi hedefimiz beraberlik alarak bir üst lige çıkmaktı. Beraberliğin bize yettiğini biliyorduk. Oyunu kontrolümüzde tutarak kazanmaya oynadık. Oyun istediğimiz gibi gitti, son dakikada attığımız gol ile de kazanmayı başardık. Süper Lig hedefimizi şampiyon olarak başardığımız için çok mutluyuz” diye konuştu.


Çaykur Rizespor cephesi



Çaykur Rizespor ise ligde 4 sezonluk bir aradan sonra Spor Toto Süper Lig'e yükselme şansını değerlendiremeyerek umudunu play-off'a bıraktı. Teknik direktör Giray Bulak, rakipleri karşısında istedikleri sonucu alamadıklarını belirterek, “Bu maç başaramadık. Ancak bu başarısızlık ligi kaybettiğimiz anlamını taşımıyor. Sadece bu maçı kaybettik. Ayağımıza gelen Süper Lig fırsatını bugün kaçırdık. Şimdi önümüzdeki günlerde oynayacağımız maçlar var. Bunları kazanıp hedefimizi gerçekleştirmeye çalışacağız” diye konuştu.



Bu arada, Çaykur Rizespor maçının ardından fenalaşan iki taraftarın ambulans ile hastaneye kaldırıldıkları ancak durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız