KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar Karavan Festivali

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun Destekleri ile Karavan firmasının Ortak Organize Ettikleri karavan festivali gerçekleştirildi.

30 Ekim 2023 Saat: 15:54
Akhisar Karavan Festivali
Akhisar Karavan Festivali
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar Karavan Festivali

Akhisar Haberleri.com

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun Destekleri ile Karavan firmasının  Ortak Organize Ettikleri, Yeni Açılan Akhisar Karavan Park Alanına Yurdun Değişik Yerlerinden Gelen Doğa Sever Karavancının (62 Adet) Bir Araya Gelmesiyle Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yılı Kutlamalarına Ayrı Bir Renk Katmıştır. Bu Organizasyonun İçinde Gönüllü Olarak İstanbul’dan Davet Ettikleri, Müzik Yönetmeni Bağlama ve Ses Sanatçısı Olan Halil Yıldız ve Kardeşi Asil Deniz Yıldız Canlı Performanslarıyla Gönüllere Taht Kurmuşlardır. Ayrıca Şifa, Bio Enerji, Nefes Teknikleri ve Şamanizm İle İlgili Çalışmalara Öncülük Eden Mediha Kınık ve Serkan Doğan Gecede Şifa Seansları Uygulayıp Terapiler Sonucu Misafirlerin Kendi Özlerindeki Enerjilerinin Açılımlarını Sağladılar. Etkinlikler İçerisinde Doğa Yürüyüşü, Akhisar Gezisi, Zeybek Gösterisi, Kortej, Fener Alayı ve Havai Fişek Gösterileriyle Cumhuriyetimizin 100. Yılı Coşkuyla Kutladılar. 

Gelen Misafirlerimizle Yapılan Görüşmelerde Akhisar Karavan Park Alanının Beğenildiği,Yapılan Organizasyonun Mükemmel Olduğu Bu Tip Yer ve Organizasyonların Arttırılmasını İstediklerini ve Akhisar’ dan Güzel Hatıralarla Ayrılacaklarını  Söyleyip, Belediye Başkanımız Sayın Besim Dutlulu ve Karavan Firması sahibi ‘’Pınar - Mehmet Erçetin’e’’ Teşekkürlerini İlettiler.
















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız