KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Asayiş

Akhisar Kent Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Akhisar Kent Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

19 Aralık 2012 Saat: 19:54
Akhisar Kent Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
Akhisar Kent Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
DAYIOĞLU KASABI



Akhisar’da güvenlik ve emniyet ortamının tartışıldığı, “Kent Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı” Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda yapıldı. Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Belediye Başkanı Salih Hızlı, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan, İlçe Jandarma Komutan Sebahattin Bola, daire müdürleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Asayişin iyi bir noktaya geldiğine dikkat çeken Akhisar Kaymakamı Kamil Köten; “Geçen yıl toplantımızın bu yıl da tekrarını yapıyoruz. Yeni emniyet müdürümüz de yeni bir heyecanla asayiş konusunda hem önleyici hem de takip anlamında daha iyi bir noktaya geldiğimiz kanaati vardır. Ama yeterli mi derseniz, her şeyin daha iyisi vardır. Daha da iyi bir noktaya götürebilmemiz için bu toplantıyı yeniledik. Tüm polis teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum, gerçekten fedakarca çalışıyorlar” dedi.Üretimin, güvenlik ve emniyete bağlı olduğunu belirten Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı “hep birlikte bir kentte yaşıyoruz ve bu kent bizim için çok önemlidir.

Bazı çok temel hususlar vardır, eğitim, sağlık ve güvenlik bunlar yeterince etkili olmadığında hepimizin üretim gücü düşüyor. Dolayısıyla bunların eğitimimizin, sağlığımızın ve güvenliğimizin teminat altında olması lazım. Medeni bir ülke olma yolundaki yürüyüşümüz devam ediyor, şuanda da bu başlıklardan güvenliği konuşuyoruz. Şehirdeki insanlarımızın güvenliği çok önemli, ki biz hep birlikte bu kent için üreten kent için düşünen insanlarız. Dolayısıyla emniyet ve güvenlik sorunumuz azaldıkça bu üretimimiz artacaktır. Bütün kent dinamikleri olarak buna hizmet etmeye çalışıyoruz. Tabiki buradaki işin başında sayın Kaymakamımız var, emniyet müdürümüz ve Jandarma Komutanımız var. İnşallah bundan sonraki toplantılarda üst düzeyde emniyetimizin sağlandığı ve hep birlikte barış içinde yaşadığımız bir kente ulaşacağız” dedi.

Akhisar’ın güvenliğinin şuanda iyi durumda olduğunu belirten Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan “Kendime adıma bizim açımızdan ilk kez böyle bir toplantı yapıyoruz. Yaklaşık 5 aydır arkadaşlarım ile beraber canla başla çalışıyoruz, asayişi nasıl daha iyiye getiririz, huzuru daha iyi nasıl temin edebiliriz diye gayret gösteriyoruz ve bu konuda ciddi yol aldığımızı düşünüyoruz. Tabiki bizim açımızdan bu iş yeterli değil, daha iyi olabilir ve bunun için de durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Gece sokağa çıktığımızda eğer insanlar eşleriyle, kızlarıyla, anneleriyle sokakta dolaşabiliyorsa, insanlar işten rahatça gelebiliyorsa, bisikleti ile bir sokaktan geçebiliyorsa, herhangi bir güvenlik kaygısı duymadan bunu yapabildiklerinde o kentte asayiş vardır. Akhisar’ımız çok şükür bu durumdadır. Bizler gece çalışan bir meslek grubunun üyeleriyiz, geceleri dışarıdayız. Asayişin daha da nasıl iyi olur derseniz, bunun için bizler daha çok çalışacağız, tabiki sizlerin katkıları ve destekleri ile çalışacağız. Bu toplantının düzenlenmesini sağlayan Toplum Destekli Polislik faaliyetlerimiz var” dedi.

Akhisar’da çok güzel bir sinerji ortamının oluştuğuna dikkat çeken İlçe Jandarma Komutanı Sebahattin Bola “şuana kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda öncelikli olarak müthiş bir sinerji yakaladığımızı düşünüyorum. Daha önce çalıştığımız yerlerde de mutlaka belli şeyleri yaptık ama şuan Akhisar’ da benim gördüğüm özellikle Sayın Kaymakam beyin liderliğinde çok güzel bir sinerji var. Daha önceden yapılmış işlerden dolayı önceki arkadaşlarımıza teşekkür ettik ama bizler bunu nasıl çok daha ileri götürmek için bunun planlarını yapıyoruz. Belli bir güvenlik ortamını da sağladığımızı düşünüyorum. Mutlaka yapılacak çok daha şey var, açıkcası daha fazla yorulmamız gerekecek, bu ortam içinde başta kaymakamımız ve kurum müdürlerimizden desteklerimizi almaya devam edeceğiz. Bütün amacımız herkesin güvenli, huzurlu bir ortamda yaşaması ve bu şekilde devam etmesidir” dedi.

Konuşmaların ardından Toplum Destekli Polislik Amir Vekili Hebile Turhan “Kent Güvenlik Danışma Kurulu” adı altında kısa bir seminer verdi.

Ardında soru cevap şeklinde geçen toplantı sonunda 2012 yılında başarı sağlayan polis memurlarına teşekkür belgeleri takdim edildi.




Akhisar Kent Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız