KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar’lı Muhtarlar Özel Akhisar Hastanesi’ne Emanet

Akhisar’lı Muhtarlar Özel Akhisar Hastanesi’ne Emanet

5 Ocak 2012 Saat: 14:11
Akhisar’lı Muhtarlar Özel Akhisar Hastanesi’ne Emanet
Akhisar’lı Muhtarlar Özel Akhisar Hastanesi’ne Emanet
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Muhtarlar Derneği ile Özel Akhisar Hastanesi arasında kurumsal sağlık hizmetleri prokolü imzalandı.


Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bünyaniosmaniye Köyü Muhtarı İhsan Gümüş, DoğankayaKöyü Muhtarı İsa DEMİREL,  Şeyh İsa Mahallesi Muhtarı Zarif SÜZGÜN, Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Odası Başkanı Zafer KARA’ nın hazır bulunduğu ve Özel Akhisar Hastanesi Kurumsal Pazarlama ve İletişim Müdürü Ömer CENGİZ’in  ev sahipliği yaptığı protokol ile; Akhisar köy ve mahalle muhtarları ile yakınları Özel Akhisar Hastanesi hizmetlerinden avantajlı şekilde yararlanma imkânına sahip olacaklar.


Konuyla ilgili açıklama yapan Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan GÜMÜŞ “Özel Akhisar Hastanesi hizmet vermeye başladığı günden itibaren bölgemize bir dinamizm getirmiştir. Gerek hastalık hizmetlerinde gerekse karşılama – ağırlama konularında farklı bir yaklaşımla, insana değer veren bir anlayışla herkese kaliteli sağlık hizmetini vermeye başlamıştır.


Biz de Muhtarlar Derneği olarak Akhisar’ın her noktasına yayılmış köy ve mahallelerimizde görev yapan muhtarlarımıza ve yakınlarına sağlık hizmeti konusunda öncülük yapmak istedik.


Bugün de sağlık gibi önemli bir konuda bölgemize dinamizm getiren Özel Akhisar Hastanesi ile işbirliği yapmanın sevincini yaşıyoruz. Bu protokol ile Akhisar köy ve mahalle muhtarlarımızın sağlık hizmetlerini Özel Akhisar Hastanesi’nden avantajlı bir şekilde almaları için bir protokol imzaladık.Bu protokol sonrasında her bir mahallemize ve köyümüze başta sağlık olmak üzere faydalı hizmetlerin ulaşması için üzerimize düşeni yapacağız.”

Protokol kapsamında üyelerimiz poliklinik – yatış ve operasyonlar ile kurumsal sağlık hizmetleri olarak tabir ettiğimiz periyodik muayene ve test hizmetlerinden Özel Akhisar Hastanesi ayrıcalığı ile faydalanabileceklerdir. Ayrıntılı bilgiyi odamızdan ve Özel Akhisar Hastanesi’nden alabilirler” dedi.

Özel Akhisar Hastanesi Kurumsal Pazarlama ve İletişim Müdürü Ömer Cengiz ““Daha önceleri de ifade ettiğimiz gibi kaliteli sağlık hizmetini toplumun her kesimine ulaştırma hedefiyle yola çıktık ve bu anlamda sadece bireysel değil kurumsal sağlık hizmetlerini de mümkün olduğunca yaygınlaştıracağız. Benzer protokoller ile kaliteli hizmetinin ulaşılabilir olmasını sağlayacağız. Akhisar Muhtarlar Derneği de bu anlamda bizler için önemli bir organizasyondu. Bugün imzaladığımız protokol ile en uzak noktalara dahi ulaşabilmenin yolunu açmış oluyoruz.


Anlaşmalı olduğumuz kurumlar ile ilgili ayrıntılı bilgi 7/24 hizmet veren (0236) 404 0 404 numaralı çağrı merkezimizden alınabilir.
Ayrıca bugün %60 lara varan oranda randevu sistemi ile poliklinik hizmetlerinde beklemeyi azalttık. Hastanemiz poliklinik hizmetlerinden beklemeden yararlanmak isteyenlerin çağrı merkezimize ulaşarak randevu almalarını öneriyoruz.”  dedi.

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız