KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar Memur-Sen’den; Başsavcı Bekir Şahiner’e Ziyaret

Akhisar Memur-Sen’den; Başsavcı Bekir Şahiner’e Ziyaret

5 Aralık 2012 Saat: 19:44
Akhisar Memur-Sen’den; Başsavcı Bekir Şahiner’e Ziyaret
Akhisar Memur-Sen’den; Başsavcı Bekir Şahiner’e Ziyaret
DAYIOĞLU KASABI



Akhisar Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen ilçe Temsilcisi Rıza Bahar; Memur-Sen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başsavcı Bekir Şahiner’i makamında ziyaret ettiler.

Rıza Bahar , Memur-Sen olarak  On bir Hizmet Kolunun On’un da Genel Yetkili ve  Ülke genelinde yaklaşık 650 bin üyesi ile en büyük konfederasyon olan Memur-Sen’iz. İlçemizde ise  Konfederasyonumuza bağlı Sendikalara üye olan  yaklaşık Bin Üç Yüz elli üyemiz bulunmaktadır.

Ayrıca bizler Yıllardan beri süre gelen İdeolojik sendikacılık anlayışını tarihe gömmeye çalışıyoruz, "haklarımızı, alanlara indiğimizde taş atarak huzur ve güven ortamını bozarak değil, demokratik ve eğitimciye,sağlıkçıya,tarımcıya,belediyeciye,imama kısacası devlet memuruna   yakışır bir şekilde, masada ikna ve  uzlaşma yolu ile arıyoruz.

Bir yandan çalışanların sosyal,özlük haklarının kazanılması için uğraşırken bir yandan da  milli ve manevi değerlere haiz insanlar yetiştirmenin gayreti içerisinde olduğumuzu söylemek isterim. dedi.

Bahar, Memur-Sen olarak bizler İlçemizin,İlimizin,Ülkemizin ve tüm çalışanlar ile vatandaşlarımızın yararına olacak her türlü projeye ve her türlü hizmete gönüllü olarak katkı sağlamaya ve destek olmaya  hazırız.diyerek  sözlerini tamamladı.

Başsavcı Bekir Şahiner ise,  Sendikalar,  üyelerinin ve çalışanlarının hakları yanında Ülkemizde yaşayan bütün vatandaşları düşünerek hareket etmeli ve  her zaman da sağ duyulu olarak diyaloğ yoluna başvurmaları gerektiğini ifade etti. Bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi ve  Memur-Sen yönetim kuruluna  çalışmalarında  başarılar dileyerek teşekkür etti.

Ziyarette,Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Ümit Eraslan, Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Osman Demirel, Toç-Bir-Sen Orman İlçe Temsilcisi  Ender  Birgül, Toç-Bir-Sen  Tarım İlçe Temsilcisi Ahmet Kılınç, Büro-Memur-Sen ilçe temsilcisi Nazlım Taşcı,  Bem-Bir-Sen İlçe Temsilcisi Mehmet Alacı, Bem-Bir-Sen Sekreteri Bekir Koyuncu ve Büro-Memur-Sen İş yeri Temsilcisi Mete Ulaş’ta hazır bulundu.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız