KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar Memur-Sen’den Özgür-Der’e Ziyaret

Akhisar Memur-Sen’den Özgür-Der’e Ziyaret

30 Ocak 2013 Saat: 12:04
Akhisar Memur-Sen’den Özgür-Der’e Ziyaret
Akhisar Memur-Sen’den Özgür-Der’e Ziyaret
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar  Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen ilçe Temsilcisi  Rıza Bahar; Memur-Sen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte  Özgür-Der’i ziyaret ettiler.

Rıza Bahar, Memur-Sen olarak yaptıkları sendikal faaliyetler hakkında da  bilgi verdikten sonra,1930 yılında seçme hakkı verilen kadınlara halen ne giyeceğini seçme hakkının  verilmediğini ifade etti. Çalışma hakkının, seçilme hakkının varlığından söz ediyorsak, artık bu ucube yönetmeliğin kaldırılmasını, bu ülkede kadını, erkeği, başörtülüsü, başı açığı ile insanların ne ürettiğine bakılmasını istiyoruz” dedi.

Bahar, bu manada,   1982 model darbe dönemi kalıntısı kılık-kıyafet yönetmeliğinin  değişmesi için,  Ülke Genelinde,  başlattıkları  ‘Kamuda Kılık-Kıyafet Özgürlüğü İçin 10 Milyon İmza Kampanyasına vermiş oldukları  desteklerden dolayı Özgür-Der İlçe Temsilcisi Ahmet Düzgün ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Akhisar Özgür-Der İlçe Temsilcisi Ahmet Düzgün, Bu ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, “Özgür-Der Türkiye'de ve tüm dünya genelinde yaşanan zulümlere, haksızlıklara ve adaletsizliklere karşı  tavır almayı  bilen bir anlayışın temsilcisidir.dedi

Düzgün,  her zaman mağdur ve mazlumların yanında olduklarını söyleyerek ,  Memur-Sen yönetim kuruluna  çalışmalarında  başarılar dileyerek teşekkür etti.

Ziyarette,  Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Sebahattin Umutlu, Toç-Bir-Sen  Orman İlçe Temsilcisi Ender Birgül,  Birlik Haber Sen İlçe Temsilcisi Ali Rıza Çelik, Eğitim-Bir-Sen yönetim kurulu üyesi Süleyman Erdem  ve S.G.K. Büro-Memur-Sen İş yeri Temsilcisi Mustafa Akman’da hazır bulundu.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız