KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar Memur-Sen’den PTT Müdürü Yüksekdağ’a Ziyaret

Akhisar Memur-Sen’den PTT Müdürü Yüksekdağ’a Ziyaret

29 Ocak 2013 Saat: 17:56
Akhisar Memur-Sen’den PTT Müdürü Yüksekdağ’a Ziyaret
Akhisar Memur-Sen’den PTT Müdürü Yüksekdağ’a Ziyaret
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar  Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen ilçe Temsilcisi  Rıza Bahar; Memur-Sen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte PTT Müdürü Ramazan Yüksekdağ’ı  makamında ziyaret ettiler.

Rza Bahar ; Memur-Sen olarak halkımızın ve kamu çalışanlarının sorunlarını dile getirmede, taleplerine çözüm bulmada elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. O yüzden,Sadece tepki veren ve tenkit eden değil,aynı zamanda çözüm önerileri üreten ,kalite ,verimlilik  ve sosyal diyoloğa önem veren toplumun temel değerlerini dikkate alan bir anlayıştan yana olarak bizler, geleceğin sendikacılığı olan ‘Hizmet Sendikacılığının’ öncülüğünü yaparak, cazibe  merkezi olmuş ve çalışanların beğenisini kazanmış bir sendikayız.

Bunun neticesinde de,  On bir Hizmet Kolunun On’un da Genel Yetkili Konfederasyon olmuş ve  Ülke genelinde yaklaşık 650 bin,  İlçemizde ise Bin Üçyüz elli üyemiz bulunmaktadır.dedi.

PTT Müdürü  Ramazan Yüksekdağ  ise Memur sen heyetine yapmış olduğu  ziyaretten dolayı teşekkür ederek, memnuniyetini belirtti. PTT olarak doğrudan  vatandaşın ayağına hizmet götürdüklerini ve vatandaş memnuniyeti için çalıştıklarını söyledi. Son zamanlarda PTT'nin hem vizyon hemde hizmet kalitesi  yönünden kendisi yenilediğini belirtti.Vatandaşlara en kısa zamanda ve memnun edecek hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi.

Ziyarette,  Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Sebahattin Umutlu,   Büro-Memur-Sen ilçe temsilcisi Nazlım Taşcı, Toç-Bir-Sen  Orman İlçe Temsilcisi Ender Birgül,  Birlik Haber Sen İlçe Temsilcisi Ali Rıza Çelik  ve S.G.K. Büro-Memur-Sen İş yeri Temsilcisi Mustafa Akman’da hazır bulundu.

   

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız