KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Akhisar MHP’li Kadınlar Seçim Startını Verdi

Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Palm City Otel’de düzenlediği birlik gecesinde seçim startını verdiler.

19 Nisan 2011 Saat: 00:44
Akhisar MHP’li Kadınlar Seçim Startını Verdi
Akhisar MHP’li Kadınlar Seçim Startını Verdi
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Palm City Otel’de düzenlediği birlik gecesinde seçim startını verdiler. Palm City Otel’de bir araya gelen MHP’li kadınlar birlik ve dayanış gününde yapılacak genel seçimler öncesi MHP’yi hak ettikleri noktaya getirmek için söz verdiler.

Milliyetçi Hareket Partisi Akhisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Kırbaşlı “Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı kadın kolları olarak hazırladığımız etkinlikte bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Seçimler yaklaşıyor ve bizler yine davamız yolunda hareket seslerimizi duyuracağız. Devletin ve milletin esası, kadındır ve kadın olmadıkça bu hayat eksik olur.

Ülkümüz Milliyetçilik üzerine, Hürriyetçilik üzerine, İslam ve güzel ahlak üzerinedir. Bunun en belirgin özelliği de İslam da kadına verilen değerdir. Çünkü kadın Türk İslam Kültürü açısından değerlendirilir. Kadın, erkeğin yoldaşı, çocuklarının ilk öğretmeni, fedakar evlatlarının anası olmak gibi kutlu bir görev üstlenmiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak kadınlara kapılarımızı açacağız. Değişen ve yenilenen tüzüğümüzle artık Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında kadınlarımızda çok kolay ve istedikleri gibi siyaset yapabilecekler. Kadın kollarımızın etkinliğine bayanlarımızın gösterdiği yoğun ilgi MHP olarak doğru bir yolda olduğumuzu bizlere gösteriyor. Genel seçimlerde özellikle de bayanlarımızın destekleri ve oylarıyla sandıktan iktidar olarak çıkacağız. Bunun için çok çalışacağız. Gitmediğimiz kapı uğramadığımız ev kalmamalı. Kadınlarımız bir olup birlik olup seçime odaklanmalıdır.

Biz siyasette demokrasiden ve milliyetçilikten asla taviz vermeyeceğiz. Kendimizi halka anlatacağız, bilgi ve azmimiz bizi iktidara taşıyacaktır. Kadın toplumun en değerli yapı taşı olarak seçim beyannamemizde yer almaktır. Unutmamalı ki MHP olarak kadınlarımızın her zaman yanındayız ve destekçisiyiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa 7. Sıra Milletvekili adayı Nurhan Selçuk’ da kadınlara seslenerek seçimler öncesi destek istedi. Selçuk yaptığı açıklamada “Türk Milleti bilmelidir ki, Tan atımının en yakın olduğu an, gecenin en karanlık olduğu andır. Bir gece tan atarken yüce tanrı dağından, Kürşad’ın gür sesi duyulacaktır.

Anadolu’da kesintisiz bin sene yaşayan tek toplum vardır, o da Türk milletidir. İnanın ve iman edin ki gelecek bin sene de biz bu coğrafyadayız. Bir yandan ahlaki her türlü nitelikten yoksun olan Avrupa Birliği tam üyelik süreci ülkemize yönelik saldırının hatta içinden geçtiğimiz bu krizi daha ağır hala getiren iktidar da Ben Türk’üm diyemeyen bir başbakan olmasıdır. Bu başbakan bir kimlik krizi içerisindedir, bir risk faktörüdür. Bu başbakanın Türk milletinin başına açtığı felaketlerin neler olduğunu anlamayan var mı. Öyleyse tam bir birlik ve bütünlük içinde 12 Haziran’da onu göndermeye var mıyız” dedi.




 



















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız