KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar OSB Gezilerimize Bir Yenisini Ekledik

Gezi kafile başkanı ve Okul Müdürü İsmail KARABIÇAK, öğrencilerimizin hedef belirleme ve kariyer planlaması yapması, iş yaşamı hakkında birinci elden ve yetkili ağızlardan bilgi almalarını sağladıkları, kendilerini içtenlikle ağır

11 Aralık 2023 Saat: 17:19
Akhisar OSB Gezilerimize Bir Yenisini Ekledik
Akhisar OSB Gezilerimize Bir Yenisini Ekledik
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar OSB Gezilerimize Bir Yenisini Ekledik

Akhisar Haberleri.com

Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak ABP TDS Mühendislik A.Ş.’ ye konuk olduk. 06.12.2023 tarihinde Muhasebe ve Finansman alanı ile Bilişim Teknolojileri alanı 11. Sınıf öğrencileri ile iş yaşamını yerinde gözlemlemek ve bilgi almak amacıyla firmaya Okul Müdürü İsmail KARABIÇAK başkanlığında Muhasebe ve Finansman Öğretmenleri Bülent AYGÜN ve Zehra KOŞAN ile Bilişim Teknolojileri öğretmenleri Mehmet GÜÇYENER ve Nuri AVCI eşliğinde eğitim gezisi düzenledik.

ABP TDS Mühendislik A.Ş Üretim Müdürü Coşkun Eren, Üretim mühendisi Samet Özder, Boşformen Kerim Talı, Formen İbrahim Erten, Formen Emre Turan eşliğinde fabrika üretim alanları gezilerek her üretim biriminde hangi işlemlerin yapıldığı, nelere dikkat edildiği detaylıca anlatılmış ve üretim süreci, ambalaj, depolama ve lojistik hizmetleri hakkında bilgiler verildi. Ardından konferans odasında İnsan Kaynakları Uzmanı Sema Akayküçük Girgin, Planlama Lideri Hakan Koşan, İdari İşler sorumlusu Ulaş Becerikli ve Muhasebe personeli Ayşe Ekerbiçer tarafından şirket hakkında genel bilgiler, çalışma ve işe alım koşulları, özel sektör kariyer imkanları ile ilgili detaylı bilgiler verildi. Son bölümde öğrencilerin soruları cevaplayan yetkililer ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Öğrencilerimizde kendilerine gösterilen ilgi ve edindikleri tecrübeden ötürü yetkililere teşekkür ettiler. İkram edilen yemek ve içecekler sonrası gezi son buldu.

Gezi kafile başkanı ve Okul Müdürü İsmail KARABIÇAK, öğrencilerimizin hedef belirleme ve kariyer planlaması yapması, iş yaşamı hakkında birinci elden ve yetkili ağızlardan bilgi almalarını sağladıkları, kendilerini içtenlikle ağırladıkları için firma yetkililerine teşekkür etti.

Öğrencilerimizin yapabileceklerini keşfedebilmeleri ve yeni ufuklara yelken açabilmeleri açısından önemli olan bu türdeki gezilerimizle öğrencilerimize katkıda bulunmaya devam edeceğiz.




























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız