KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Akhisar son periyod da yıkıldı

TBL 5. haftasında Akhisar Belediye'yi konuk eden Semt77 Yalovaspor farklı önde olduğu karşılaşmadan 75-49 galibiyetle ayrıldı.

16 Kasım 2020 Saat: 18:19
Akhisar son periyod da yıkıldı
Akhisar son periyod da yıkıldı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar Mutlu Mobilya

Akhisar son periyod da yıkıldı Haber Merkezi

Haber Merkezi -MHA

TBL 5. haftasında Akhisar Belediye'yi konuk eden Semt77 Yalovaspor farklı önde olduğu karşılaşmadan 75-49 galibiyetle ayrıldı. Akhisar'ın son çeyrek hiç saha içi isabet kaydedemesi karşılaşmanın en ilginç istatistiği oldu. Akhisar, son çeyrekte sadece Fatih Kızılca'nın serbest atışından 1 sayı kaydedebildi.

Karşılaşmaya Yalova, Akın-Melih-Onur-Sercan-Morrison beşiyle Akhisar ise Franklin-Jefferson-Deniz-Berkay-Gökhan ile başladı.

Yalova, Morrison'un 6-0 serisiyle ilk dakikalardan farkı açtı (11-5). Akhisar da 6-0 ile cevap vererek skoru dengeledi. Son bölümde boyalı alandan yakaladığı yüzdeyle üstünlüğü tekrar eline alan Yalova, çeyreği de 23-14 önde tamamladı.

Boyalı alandaki yüzdesini ikinci çeyrekte de sürdüren Yalova, üstünlüğü de elinde tutmaya devam etti. Ribaundlarda etkili olamayan Akhisar, uzak mesafe şutlarından da isabet bulmakta zorlanarak skorun gerisinde kalmaya devam etti. Son bölümde farkı açan Yalova, çeyreği de 45-33 önde tamamladı.

Jones'un sayılarıyla üçüncü çeyreğe başlayan Yalova, farklı üstünlüğü de elinde tutmaya devam etti. Bu dakikalarda Jefferson'ın hücumda yalnız kaldığı Yalova, farkı eritmekte zorlandı. Üçüncü çeyrek 62-48 Yalova üstünlüğüyle geçildi.

Farkın da etkisiyle rahat bir son çeyrek geçiren Yalova, karşılaşmadan 75-49 galibiyetle ayrıldı. Akhisar bu çeyrekte Fatih Kızllca'nın serbest atışından sadece 1 sayı bularak bulabildi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız