KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar Ticaret Borsasından İftar Yemeği

Akhisar Ticaret Borsasından İftar Yemeği

26 Temmuz 2012 Saat: 16:13
Akhisar Ticaret Borsasından İftar Yemeği
Akhisar Ticaret Borsasından İftar Yemeği
DAYIOĞLU KASABI


Akhisar Ticaret Borsasından İftar Yemeği

Akhisar MHA (EMRAH DÜZTAŞ)
Akhisar Ticaret Borsası'nın geleneksel hale gelen iftar yemeğini bu sene Gülbeyaz-ı Ziyafet Restaurant’ta (Eski Borsa Düğün Salonu) verdi. Akhisar Ticaret Borsası Meclis Başkanı Fettah Gürmen, Yönetim Kurulu Başkanı Emin Demirci, Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gülbeyaz-ı Ziyafet Restaurant’ta düzenledikleri iftar yemeğine  gelen misafir ve konukları kapıda karşıladılar. Gülbeyaz-ı Ziyafet Restaurant sahibi Şaban Taşkıran ve oğullarının titizlikle hazırladığı Kuzu Çevirme iftar yemeğini, hızlı servis yapması iftara katılan davetlileri memnun etti.

İftar yemeğinde konuşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu başkanı Emin Demirci, Borsanın yaptıkları ve yapacakları hakkında bilgiler verdi. Emin Demirci;” öncelikte iftar yemeğimize katılımlarınızdan dolayı şahsım ve Borsam adına teşekkür ediyorum. Akhisar’ın ve Manisa’nın tüm ürünlerinin daha iyi tanıtılması, daha iyi pazarlar bulunması gayreti içindeyiz. Hasat şenliği de bunlardan bir tanesi olacak. Bu yıl hasat şenliğini 12-15 ekim tarihleri arasında yaparak Akhisar ve Manisa’daki ürünleri tanıtmaya çalışacağız ve inşallah daha iyi pazarlar bulacağız. Şuan da en büyük problemimiz zeytini yetiştiriyoruz ama pazarı kıt oluşudur. Bu nedenle hep birlikte çalışıp daha iyi pazarlar bulmaktır. Eskiden bireysel çalışıyorduk, şuan Akhisar Ticaret Borsası yönetim kurulunun prensibi bireysel değil, toplu halde ifade etmektir. İşletmelerimiz küçük olduğu zaman, gelen siparişleri büyütmek, bunları kendi aramızda paylaşmaya çalışıyoruz. Teknolojimizin de geliştiğini  için ilerde daha iyi olacaktır. Geçen yıllar Rusya’da Pazar aradık, ancak Rusya büyük bir Pazar, orada muvaffak olursak Akhisar ve Türkiye’nin zeytininin daha iyi olacağını düşünüyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Akhisar Ticaret Borsası tarafından düzenlenen ve çok düzenli bir ortamda geçen iftar yemeğine, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, Özgür Özel, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi,  Manisa Baro Başkanı Av. Fadıl Ünal, ilçe Daire Müdürleri, Siyasi parti temsilcileri, Oda başkanları, Sivil toplum yöneticileri, Dernek başkanları, Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim kurulu üyeleri, Borsa üyeleri, katıldılar.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız