KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar Yolunda Fuhuş Operasyonu

Akhisar Yolunda Fuhuş Operasyonu

28 Ağustos 2012 Saat: 18:16
Akhisar Yolunda Fuhuş Operasyonu
Akhisar Yolunda Fuhuş Operasyonu
DAYIOĞLU KASABI

Manisa-Akhisar karayolunu mesken tutan şahıslar, oto yol kenarından geçen araçları durdurarak Araç sürücüleri ile 30 TL karşılığında fuhuş pazarlığı yaparken ahlak bürosu ekipleri tarafından yakalandı.

Her gün binlerce aracın geçtiği Manisa-Akhisar karayolu üzerinde araç şoförleriyle 30 TL para karşılığı fuhuş yapan İ.Ş. ile S.G., Ahlak Bürosu ekipleri tarafından yakalandı. Manisa-Akhisar Karayolu üzerinde Vergi Denetim ve Kontrol Noktası’nda bekleyen İ.Ş.(30) ile S.G.’nin(25) şüpheli hareketlerini gören bir sürücü durumu polise bildirdi. İhbarı değerlendiren Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Bürosu ekipleri vakit kaybetmeden harekete geçti. İki kadının iki erkekle anlaşıp, 45 M 1046 plakalı otomobille İzmir istikametine hareket ettiğini öğrenen ekipler, otomobili Kenan Evren Sanayi Sitesi’nde kıskıvrak yakaladı. Otomobil içerisinde iki bayanla birlikte yakalanan R.F.(45) ile Z.S.(59), İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Ahlak Bürosu’na götürülen İ.Ş. ile S.G. otoyolda 30 TL karşılığında fuhuş yaptıklarını itiraf ettikleri belirtildi. İ.Ş.’nin verdiği ifadesinde fuhuş yaptıklarını yerin jandarma bölgesi olması sebebiyle jandarma ekiplerinin kendilerini defalarca alıp serbest bıraktıklarını ve hiçbir zaman sağlık kontrolüne götürülmediklerini ifade ettiler.

“KONTROLDEN GEÇTİLER”

Bu işi 2 yıldır arkadaşım ile birlikte yaptıklarını ifade eden İ.Ş. “Birçok kere jandarma bizi yakaladı ve ifademizi aldıktan sonra serbest bıraktı. Bizi hiçbir zaman sağlık kontrolüne götürmediler. Bu işi ekmek parası kazanmak için yapıyoruz. İş aradık ama bize işveren olmadı.”diye konuştu. Edinilen bilgilere göre İ.Ş. ile S.V.’nin 2 yıl önce eşlerinden gördükleri şiddet sebebiyle boşandıkları ve belli bir müddet İzmir Kadın Sığınma Evin’de kaldıktan sonra ayrıldıkları öğrenildi. Fuhuş yaptıkları tespit edilen iki kadın Manisa Devlet Hastanesi Kadın Doğum servisinde Zühre hastalıkları konusunda sağlık kontrolünden geçirilmelerinin ardından serbest bırakıldılar.

--------------------------------reklam------------------------------

--------------------------------reklam------------------------------

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız