KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar Ziraat Odasından Kardeş Okul Projesine Tam Destek

Akhisar Ziraat Odasından Kardeş Okul Projesine Tam Destek

27 Şubat 2012 Saat: 15:02
Akhisar Ziraat Odasından Kardeş Okul Projesine Tam Destek
Akhisar Ziraat Odasından Kardeş Okul Projesine Tam Destek
DAYIOĞLU KASABI

 

Manisa Valimiz Sayın Halil İbrahim DAŞÖZ ün başlatmış olduğu “Kardeş Okul Kardeş Kurum” projesine Akhisar Ziraat Odasından Destek sözü geldi.

 

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman MERMER, İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet TEKİN, Şube Müdürü Cafer TETİK Akhisar Ziraat Odası ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet AKBUĞA yı makamında ziyaret etti. Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman MERMER ilçemiz okullarının her geçen gün standardı artmaktadır. Okullaşma oranız itibariyle gerek okulöncesinde gerek ortaöğretimde üst sıralardayız. Sayın Valimizin başlatmış olduğu bu çalışma ile her kurum bir okulumuza destek olacaktır. Akhisarlılar olarak yarınlarımızı birlikte yetiştireceğiz. En güzel eğitim ortamlarını sunmak adına bizlere desteğini açıklayan Akhisar Ziraat Odasına teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

 

Akhisar İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet TEKİN ilçemizde göreve başladığım günden itibaren en büyük desteği Milli Eğitime verdiğini, eğitimi çok önemsediklerini tüm imkanlarımızı Akhisar eğitimi adına öncelikle kullanmaya çalıştıklarını ifade etti.

 

Akhisar Ziraat Odası ve Yönetim Kurulu başkanı Ahmet AKBUĞA “Akhisar ımızın eğitimine her zaman destekçi olduk. Sayın Valimizin bu çalışmasını hem önemsiyoruz hem de destekliyoruz. İlçemizde eğitim geliştiğini hep beraber görebiliyoruz. Biz sivil toplum örgütleri olarak sizlere her zaman destekçi olacağımızı söylüyoruz. Geleceğimizi yetiştiren öğretmenlerimize idarecilerimize yanlarında olduklarımızı ifade etmek istiyorum. Dedi.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız