KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

Akhisar Zirve Yolunda Rakip Tanımıyor!

Akhisar Belediyespor Deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyit Sporu da yenerek Zirve yarışından kopmadığını bir kez daha gösterdi.

31 Mart 2012 Saat: 18:28
Akhisar Zirve Yolunda Rakip Tanımıyor!
Akhisar Zirve Yolunda Rakip Tanımıyor!
DAYIOĞLU KASABI


 

Akhisar Belediyespor Deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyit Sporu da yenerek Zirve yarışından kopmadığını bir kez daha gösterdi.

 

Bank Asya 1. Ligde Akhisar Belediyespor Deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyit Spor ile karşılaştı. 1-0 Yenik düştüğü karşılaşmayı 2-1 kazandı ve zirve yarışını bırakmadığını göstermiş oldu.

 

18'inci dakikada gelişen Tavşanlı Linyit Spor atağında İsmail'in ortasında Ümit, plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. TKİ Tavşanlı Linyit Spor kalecisi Yavuz Akhisar Belediye Spor’lu Osman ile girdiği mücadele sonrasında sakatlanarak yerini 34. dakikada Fatih’e bıraktı. İlk yarının son dakikasında Mustafa Aşan Osman’ın ortaladığı kafa topuna iyi yükseldi ve kalecinin yanından topu fileler ile buluşturdu. İlk yarı 1-1 beraberlik ile sona erdi.

 

İkinci Yarı başladığında her iki takımda kontrollü paslar ile kaleleri yoklama uğraşı gösterirken, 65. dakika’da ikinci yarının ilk tehlikeli pozisyonu Merter’in şutu ile gerçekleşti. Akhisar Belediyesporlu Merter’in uzaktan şutunu fatih yumruklayarak uzaklaştırdı. Hemen ardından 74. dakikada TKİ Tavşanlı linyit Sporlu Ümit Kaleci Oğuz ile karşı karşıya kaldı ancak Kaleci Oğuz gole izin vermedi. 85. dakikada Merterin isabetli pasını iyi değerlendiren Akhisar Belediyespor Sertan Vardar ile 2-1 öne geçti ve maç bu skorla sona erdi.

 

Stat: Ada

HAKEMLER: Kuddusi Müftoğlu (6), Ayhan Akgöz (6), Recep Yıldırım (6)

TAVŞANLI LİNYİTSPOR: Yavuz (3)(Dk.36 Fatih 4)- İsmail (5), Ferhat (6), Murat (6), Abdi (5)(Dk.73 Faruk 3), Semavi (4)(Dk.55 Şener 4), Serkan (6), Kingsley (6), ibrahim (6), Ahmet (6), Ümit (6)

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Oğuz (7)- Serkan (6), Merter (6), Anıl (5)(Dk.79 Gıeon Adınoz 5), Sertan (7), Bilal (6), Osman (5)(Dk.60 Mert 4), Mustafa (7), Emrah (6), Gökhan (6), Hakan (6)

GOLLER: Dk.18 Ümit (Tavşanlı Linyitspor), Dk.45 Mustafa, Dk.85 Sertan (Akhisar Belediyesi)

SARI KARTLAR: Bilal, Osman (Akhisar Belediyesi)

-----

-----




















































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız